Tid: 20 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||

BEARNAISE MAYO
2 dl mayonnaise | Blade fra 2-3 stilke estragon | 1/2 tsk. hvidvinseddike | 1 tsk. dijonsennep | 1 finthakket løg | 1 fed finthakket hvidløg | Saft fra en halv citron

Rør mayonnaise, hakket estragon, hakket løg, hvidvinseddike, citronsaft, dijonsennep og hvidløg godt sammen i en skål.

Smag til med salt og peber, og juster evt. smagen med ekstra estragon og sennep.

Lad béarnaise-mayoen hvile tildækket i køleskabet i mindst 30 minutter.

LØGRINGE
2 store løg |1 dl hvedemel | 1 tsk. bagepulver |1 tsk. paprika|  1/2 tsk. hvidløgspulver | 1/2 tsk. løgpulver
1 dl mælk | 1 æg | Vegetabilsk olie

Skræl løgene og skær dem i skiver på ca. 1,25 centimeters bredde. Del ringene fra hinanden, så du har individuelle løgringe.

Bland hvedemel, bagepulver, paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål.

Pisk æg og mælk sammen i en anden skål.

Varm olien op til 180-190 grader i en dyb gryde eller en frituregryde.

Dyp hver løgring i melblandingen, så den er
godt dækket. Dyp derefter i æggemælksblandingen og så tilbage i melet for en anden panering.

Steg ringene sprøde og gyldne i den varme olie. Det tager ca. 2-3 minutter.

Brug en hul ske til at fjerne de friterede løgringe fra olien, og lad dem dryppe af på et
stykke køkkenrulle.

CONFITEREDE CHERRYTOMATER
250 g cherrytomater | 
2-3 fed hvidløg | 2-3 kviste frisk rosmarin | Jomfruolivenolie

Varm ovnen op til 135 grader.
Skyl cherrytomaterne og fjern stilkene.

Dæk bunden af et ovnfast fad med et tyndt lag jomfruolivenolie.
Fordel et enkelt lag cherrytomer i fadet i
sammen med de knuste hvidløgsfed. Pynt
med rosmarinkviste og drys med salt og
peber efter smag.

Dæk fadet med staniol og bag tomaterne i 2-2,5 timer, indtil cherrytomaterne er begyndt at skrumpe og karamellisere.

Lad tomaterne køle lidt af inden servering.
Servér roastbeef med løgringe, tomater og béarnaise-mayo sammen med smørristet rugbrød.

ØLANBEFALING
Ravnsborg Rød - Læs om øllen her

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole