Tid: 30 minutter | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: Bombay IPA
PURLØGSMAYO – KAN LAVES DAGEN FØR
100 g purløg | 1 spsk sennep | 1 æg | saft fra ½ citron | 200 ml olie
Purløg og olie blendes i 8 min og sigtes, pulpen smides ud og olien gemmes
Æg, sennep og citronsaft piskes sammen, purløgsolien kommes langsomt i
KORALTUILLE (DE TYNDE PANDEKAGER PÅ TOPPEN)
25 ml New York lager | 65 ml olie | 30 ml vand | 10 g mel
New York Lager, vand, mel og 65 ml olie blendes til en ”dej”
Varm en lille teflan pande på middelhøj varme
Steg som tynde pandekager dog uden at vende dem
Ta tuille af panden når den er stoppet med at boble og er gylden
De færdige tuille opbevares med bagepapir imellem
PAD KRAPOW SAUCE
1 dl soja | 1 dl østerssauce | 2 spsk fiskesauce | 4 spsk sød soja | 1 fed hvidløg | ½ spsk friskkværnet peber | 10 g ingefær | ¼ dl chili | ¼ bundt thaibasilikum | 1 tsk palmesukker eller brun farin
Blend alle ingredienser sammen og smag til med palmesukker eller brun farin
FORÅRSRULLE
½ spidskål | 1 pk forårsrulledej | 200 g ricotta | 200 g spinat
Spidskål hakkes fint og steges af på en pande og tilsæt spinat
Ricottaen vendes sammen med grøntsagerne
Put fyld i forårsrullen og steg på pande med olie eller friture i 3 min.
Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål
Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N
Cvr. nr. 26882451
Telefon:
3530 0530
Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk
Find vores kontrolrapporter her
Gå til Whistleblower system her
Tir-ons:
|
12.00-23.00
|
Torsdag:
|
12.00-00.00
|
Fre-lør:
|
12.00-00.00
|
Søn:
|
Lukket
|
Mail til bryggeri: support@noerrebrobryghus.dk
Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70
Åben mandag - fredag 9.00 - 15.00
Baldersbrønde Bryggeri A/S
Baldersbuen 25
2640 Hedehusene
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade.
Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. Kørestolsbrugere er mere end velkomne og vi har en lift til restauranten. Kontakt os venligst for nærmere forklaring