Tid: 1 time | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: New York Lager


6 gulerødder |1 dl New York lager | 1 dl sukker | 1 dl eddike | 4 æg | 2 dl soja |1 bk karse | 4 g agar (kan erstattes med 2 blade husblas) | 3 dl gulerodsjuice

SOJA ÆG – KAN LAVES DAGEN FØR
Put æggeblommerne i soja og lad ligge der i en time.
(jo længere tid, jo mere smag)

SYLTET GULERØDDER – KAN LAVES DAGEN FØR
Kog eddike, sukker og New York lager til eddikelage
Skræl 3 gulerødder og lav tynde bånd med din skræller
Syltelagen hældes over bånd – Lad hvile i 30 minutter

GULERODSGELE – KAN LAVES DAGEN FØR
Gulerodsjuice koges op med agar
Sættes på køl til den har sat sig (ca. 30 min)
Blendes helt glat med blender eller stavmixer

BAGTE GULERØDDER
Skræl 3 gulerødder og bag ved 220 grader i 12 min.
Derefter skæres i mundrette stykker

Kontakt

Alle henvendelser sker til Royal Unibrew

Telefon:
56771500

Mail:
contact@royalunibrew.com

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole