Tid: 1 time | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: New York Lager


6 gulerødder |1 dl New York lager | 1 dl sukker | 1 dl eddike | 4 æg | 2 dl soja |1 bk karse | 4 g agar (kan erstattes med 2 blade husblas) | 3 dl gulerodsjuice

SOJA ÆG – KAN LAVES DAGEN FØR
Put æggeblommerne i soja og lad ligge der i en time.
(jo længere tid, jo mere smag)

SYLTET GULERØDDER – KAN LAVES DAGEN FØR
Kog eddike, sukker og New York lager til eddikelage
Skræl 3 gulerødder og lav tynde bånd med din skræller
Syltelagen hældes over bånd – Lad hvile i 30 minutter

GULERODSGELE – KAN LAVES DAGEN FØR
Gulerodsjuice koges op med agar
Sættes på køl til den har sat sig (ca. 30 min)
Blendes helt glat med blender eller stavmixer

BAGTE GULERØDDER
Skræl 3 gulerødder og bag ved 220 grader i 12 min.
Derefter skæres i mundrette stykker

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Køkken lukket
Baren åben 12.00 - 22.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole