Tid: 1 time | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: New York Lager
6 gulerødder |1 dl New York lager | 1 dl sukker | 1 dl eddike | 4 æg | 2 dl soja |1 bk karse | 4 g agar (kan erstattes med 2 blade husblas) | 3 dl gulerodsjuice
SOJA ÆG – KAN LAVES DAGEN FØR
Put æggeblommerne i soja og lad ligge der i en time.
(jo længere tid, jo mere smag)
SYLTET GULERØDDER – KAN LAVES DAGEN FØR
Kog eddike, sukker og New York lager til eddikelage
Skræl 3 gulerødder og lav tynde bånd med din skræller
Syltelagen hældes over bånd – Lad hvile i 30 minutter
GULERODSGELE – KAN LAVES DAGEN FØR
Gulerodsjuice koges op med agar
Sættes på køl til den har sat sig (ca. 30 min)
Blendes helt glat med blender eller stavmixer
BAGTE GULERØDDER
Skræl 3 gulerødder og bag ved 220 grader i 12 min.
Derefter skæres i mundrette stykker
Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål
Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N
Cvr. nr. 26882451
Telefon:
3530 0530
Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk
Find vores kontrolrapporter her
Gå til Whistleblower system her
Tir-ons:
|
12.00-23.00
|
Torsdag:
|
12.00-00.00
|
Fre-lør:
|
12.00-00.00
|
Søn:
|
Lukket
|
Mail til bryggeri: support@noerrebrobryghus.dk
Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70
Åben mandag - fredag 9.00 - 15.00
Baldersbrønde Bryggeri A/S
Baldersbuen 25
2640 Hedehusene
Nørrebrogade ad Ravnsborgade forbi Nørrebro teater og herefter Ryesgade lige efter Skt. Hansgade.
Tagensvej efter Panum lige før søerne kommer Ryesgade. Kørestolsbrugere er mere end velkomne og vi har en lift til restauranten. Kontakt os venligst for nærmere forklaring