Nyhedsmail & Persondatapolitik

Få ølnyheder i din indbakke

Er du vild med øl og vil du have ølnyheder før alle andre, specielle kampagne tilbud
og mulighed for at købe billetter til øl events i Bryghuset?


Persondatapolitik

- Dataansvarlig-
Nørrebro Bryghus er dataansvarlig.
Kontaktoplysninger:
Ryesgade 3, 2200 København N
Tlf. 35 30 05 30
E-mail: info@noerrebrobryghus.dk


I teksten herunder forkortes Nørrebro Bryghus som NB.


Vi håndterer alle personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. NB indgår aftale med gæster og leverandører om levering, køb og salg af forskellige serviceydelser og produkter.


Når en gæst, bestiller og køber én eller flere af NB's serviceydelser, og som led heri afgiver sine personoplysninger til NB, giver denne samtidig sit samtykke til, at gæstens/leverandørens personoplysninger kan behandles af NB. Det samme gør sig gældende for så vidt angår de eventuelle personoplysninger, som leverandører til NB afgiver til NB i forbindelse med afgivelse af tilbud eller indgåelse af aftaler med NB.


- Nørrebro Bryghus indsamling af personoplysninger -
Personoplysninger indsamles af NB på følgende vis:Når en gæst – eller en repræsentant for denne – laver en bordreservation, indhenter tilbud på et selskab, event eller anden ydelse, eller når en leverandør afgiver tilbud eller sælger produkter eller serviceydelser til NB.


Gennem browser cookies på vores hjemmeside.
Ved køb af gavekort via NB's hjemmeside.
Fra sociale medier.


Indsamling og behandling af personoplysninger, jf. ovenstående vil altid ske i henhold til gældende persondatalovgivning.


- Den registreredes rettigheder -
Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede (gæster/leverandører) følgende rettigheder:
En registreret har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger NB behandler om den registrerede
En registreret har til enhver tid ret til at få berigtiget og opdateret de personoplysninger, NB har om den registrerede
En registreret har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som NB har om den registrerede. Hvis en registreret anmoder om sletning, slettes alle de oplysninger, som NB ikke efter lovgivning er forpligtet til at skulle gemme.


- Sikkerhed og deling af personoplysninger -
NB beskytter den registreredes personoplysninger og har fastlagt retningslinjer, der beskytter den registreredes personoplysninger mod, at der sker uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.
Kun de personer ansat hos NB, der i kraft af deres jobfunktion har behov for de registrerede personoplysninger, har adgang hertil. Vi kontrollerer løbende, at der ikke sker uautoriseret adgang til de registrerede personoplysninger.


- Cookies -
NB anvender cookies.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon: 3530 0530
Mail: info@noerrebrobryghus.dk



Åbningstider

Man-tor:
12.00-23.00
Fre-lør:
12.00-01.00
Søn:
12.00-22.00
Lukkedage

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu