Tid: 3 timer | Arbejdstid: 30 minutter | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: Ravnsborg Rød


TØRRET TOMAT (Kan laves dagen før)
10 tomater | 20 g sukker | Salt

Tomater skæres i tynde skiver og ligges ud på en bageplade med bagepapir

Drys et let lag med salt og sukker på tomaterne
Kom bagepapir og en ny plade ovenpå og bag under pres i 2 ½ time ved 130°

Når tomaterne er kølet af, blendes de til fint pulver. Gem 12 skiver til senere

KALVEFILET
1 kg afpudset kalvefilet | 4 shisoblade eller radishoblade | ½ bk stenfri grønne druer

Brun den afpudsede kalvefilet og steg videre i ovnen på 56° i 3 timer

Shiso eller radisho blade snittes fin og vindruer halveres

SØDKARTOFFEL MED HYBENGELE
2 stk sødkartoffel | 100 g hybengele | Olie | Salt

Bag kartoflerne enkeltvis i sølvpapir med olie og salt i 1 time ved 180°

Skær kartoflen på langs og smør hybengelen og salt på skæreflade

RAVNSBORG RØD SAUCE
300 ml ravnsborg rød | 2 løg | 1 l hønsefond | 2 gulerødder | peberkorn |4 lauerbærblade | ½ bundt bladselleri | 50 g smør

Skær grøntsager i grove stykker og sautèr i en gryde med lauerbær og peberkorn

Ravnsborg Rød Ale hældes på og reduceres til 1/3.
Hønsefond tilsættes

Kontakt

Alle henvendelser sker til Royal Unibrew

Telefon:
56771500

Mail:
contact@royalunibrew.com

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole