NØRREBRO PARTNERS

Hos Nørrebro Bryghus har vi rigtig mange gode venner, og vi er altid på udkig efter nye livsstils partnerskaber der giver mening. Vi ønsker at skabe tætte partnere, der kan være med til at definere Nørrebro som bydel, og skabe ekstra liv i hovedstaden.

En stor del af vores livsstilspartnere er placeret på Nørrebro, men vi har også partnere udenfor 2200, da vores øl ikke kun smager godt på Nørrebro.

Udover det lokale engagement er social ansvarlighed og den grønne omstilling vigtigt for os, så har I en forening, non-profit organisation eller noget helt tredje der matcher dette hører vi gerne fra jer. 

aNSØG VIA FORMULAREN HER
ELLER KLIK PÅ ET LOGO HERUNDER FOR AT LÆSE MERE OM PARTNERSKABET.

AIDS FONDET

I forbindelse med CPH Pride 2022 lancerede vi en øl ved navn "All Inclusive", der er lavet i samarbejde med AIDS-Fondet, og alt overskud går til deres arbejde. 

Med denne øl er vi klar til en dryppende hed Summer of Love, hvor der er Peace, Love og Plads til Alle.
All Inclusive øllen skal starte samtalen om, hvordan vi gør plads til alle uafhængig af hudfarve, kropsmål, alder, seksualitet, kønsidentitet, – og hiv-status. Overskuddet går til AIDS-Fondets arbejde.  

PLEASANT

BIG DREAMS. SMALL FOOTPRINTS.

Pleasant er et bevidst tøjmærke med store drømme og små miljøaftryk, beliggende på Stefansgade i hjertet af Nørrebro. 

Forretningen bygger på respekt for natur og mennesker. Hele verden må i følge os gerne skrue ned for tempoet, så vi kan genvinde tid til at leve og reflektere over livet. Sammen kan vi ændre verdenen, og køre god stil.

INGEN BRUG AF NY TEKSTIL
Tøj lavet uden at anvende nyt tekstil overhovedet. Vigtigst af alt upcycler vi, altså anvender tekstil fra andre brugte tekstilprodukter.

INGEN UDSALG
Vi driver en tidsløs markedsføring- og salgskultur, hvor produkter ikke udløber bare fordi der skal være plads til en nye.

CIRKULÆR ØKONOMI
Vi arbejder målrettet på at skabe en cirkulær økonomi, og alle Pleasant produkter kan udveksles tilbage til vores genbrugsafdeling.

TAG EN PAUSE
Find og dyrk en sund og produktiv work-life-balance. At holde fri er ligeså vigtigt som at arbejde.

AJAX LIGADAMER

Vi støtter de dygtige håndboldpiger fra Ajax, der spiller i den bedste danske håndboldrække. Pigerne knokler hver dag på træningsbanen, samtidig med at de skal balancere håndboldkarrieren med fuldtidsjob eller et liv som studerende.
Derfor syntes vi, at de fortjener at få en kold øl i omklædningsrummet efter en vunden kamp eller til bødekassefesten, hvorfor vi sørger for at de altid kan få Nørrebro Bryghus øl.
Du kan følge pigernes kamp for at blive i ligaen i Bavnehøj Arena.

PAN HÅNDBOLD

Vi er stolte over at have indgået en sponsoraftale med Pan Håndbold, for at støtte op omkring og sætte fokus på Pan Idrætten og LGBTQ+ sportslivet.
Organisationen Pan Idræt har fokus på at skabe et inkluderende og trygt rum for sportslige ambitioner og stærke sociale relationer. Pan Idræt København blev grundlagt som en idrætsforening tilbage i 1984
Foreningen vokset løbende siden den løsrev sig fra Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske (i dag LGBT+ Danmark). Pan Idræt har i dag over 1250 medlemmer
Pan idræt er i dag en moderne idrætsklub – der forsøger at komme ud af det forældede og ekskluderende LGBT-begreb – vi har fokus på inklusion af mennesker med et særligt fokus på seksuel mangfoldighed og kønsdiversitet.
Vi er stolte over at sponsorere Pan Idrætten.

CURBSIDE STORIES

På Stefansgade i hjertet af Nørrebro finder du Curbside Stories, der er drevet af René Sascha Jakobsen, og til deres arrangementer kan du nyde en iskold øl fra Nørrebro Bryghus. 

På stedet finder du forskellige billeder fra bylivet, og René Sascha har mere end 20 år i produktions branchen hvor han blandt andet har lavet en dokumentar sammen med Lukas Graham & mere end 30 musikvideoer blandt andet med med Kendrick Lamar. 

MÄRK RYESGADE

I maj 2022 var vi en del af en helt speciel festival, da vi havde fornøjelsen af at afholde en lokal festival på Ryesgade med plads til alle.

Festivalen var arrangeret i samarbejde med Sølund Plejecenter og andre aktører fra gaden, og festivalen tiltrak såvel børn, unge som ældre.

Planen er at festivalen bliver en årligt tilbagevendende ting, hvor vi alle kan samles og hylde vores skønne lokalmiljø. 

NØRREBRO TEATER

Et par hundrede meter fra bryghuset er Nørrebro Teater placeret. Teatret er en institution i lokalmiljøet, og er med sit brede repertoire et underholdningsmekka, uagtet om du er på udkig efter teaterforestillinger, koncerter, foredrag eller noget helt fjerde.
Når du skal i teatret tilbyder vi vores teatermenu, hvor vi garanterer at I når jeres forestilling. 

48 TIMERS FESTIVAL

Hvert år afholdes 48 timers festival, der hylder Nørrebro. 
I den forbindelse havde vi i 2022 et samarbejde med KEA studerende, hvor vi sponsorer øl, så folk kunne smage på lokale delikatesser. 

KEA

Hver sommer byder vi velkommen til de nye studerende fra KEA med øl og yoga i Fælledparken, så de bliver rystet sammen på en alternativ og underholdende måde. 

Derudover har vi tidligere haft praktikanter fra KEA, der er København kreative ervhvervsakademi. 

MIX CPH

MIX COPENHAGEN startede i 1986 og er nu en af verdens  ældste LGBTQIA+ film festivaler og den ledende i Norden.

Det er drevet af frivillige kræfter, der har en passion for film og en lyst til at samle LGBTQIA+ miljøet i København og udover disse grænser ligeså.

Målet er at vise film, der bryder med de klassiske kønsroller og vise en verden fuld af diversitet.

NØRREBRO FF

Nørrebro FF er en lokal fodboldklub beliggende på Ydre Nørrebro. Projektet blev iværksat oktober 2015, mens klubben officielt blev stiftet sommeren i 2016. NFF er en klub, der repræsenterer den kulturelle mangfoldighed på Nørrebro gennem sport og sociale aktiviteter. Klubben har i dag over 100 aktive og engagerede medlemmer.
Ydermere arbejder Nørrebro FF på, at være en bæredygtig, miljøvenlig og grøn klub. 
Nørrebro FF spiller i fodboldtøj, der er fremstillet af 100% genbrugsplast. Det er noget, som vi i Nørrebro FF rigtig gerne vil associeres med. Klubbens kvindeafdeling har tidligere deltaget i Global Goals World Cup med fokus på SDG12, som netop omhandler “recycling”. Dette er et fremtidigt referencepunkt for Nørrebro FF - udover at vi selvfølgelig skal levere sportslige resultater, sundt fællesskab og gode oplevelser i lokalsamfundet.

SIMIAN

I en cykelkælder i Ørestaden findes kunsthallen SIMIAN, hvor der udstilles malerier fra upcoming kunstnere. Til ferniseringerne kan du altid nyde en iskold Nørrebro Bryghus øl. 

STUDENTERHUSET

i 2019 lancerede vi i samarbejde med Studenterhuset vores Natur Lager, hvor der for hver liter øl solgt bliver bevaret  1 kvadratmeter skov i Danmark.

Øllen kan kun købes ved Studenterhuset, og donationen bliver forvaltet af Danmarks Naturfond. 

RAAW ALCHEMY

RAAW er en prisbelønnet oliebaseret og ren skønhedskollektion, der er fremstillet af økologiske, bæredygtige og vildt høstede ingredienser og botaniske stoffer fra havet.

Naturens fineste ingredienser og bedst bevarede hemmeligheder i én flaske. Du behøver ikke at vælge mellem naturligt eller resultater - RAAW Alchemy er alt i ét.

BLIV PARTNER!

Udfyld formularen herunder for at ansøge om et partnerskab med os - Vi ser frem til at høre fra dig. 

  • DD punktum MM punktum ÅÅÅÅ


Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole