SOCIALT ANSVAR

Socialt ansvar og lokal engagement er essentielt for os, og spiller en stor rolle i vores bæredygtighed politik. 

Vores ansatte er vores stærkeste aktiv, hvorfor det er essentielt for os, at de har ordentlige forhold. Derfor er alle fra tjenere til bryggeriarbejdere enten ansat på overenskomst eller på funktionærlignende kontrakter, og vi vægter medarbejdernes trivsel rigtig højt.  

Det falder os naturligt at omfavne alle minoriteter, seksualiteter og køn hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores kommunikation, de kønsneutrale toiletter i vores bar samt vores samarbejdspartnere, som I finder længere nede på siden.

 


LOKALT ENGAGEMENT

Vi elsker Nørrebro, og alt omkring vores skønne nabolag. Vi blev født på Nørrebro i 2003, og vi er stolte af at være en del af det mangfoldige og livlige nabolag, der i 2021 i øvrigt blev kåret som Verdens mest cool bydel af Time Out Magazine.

Siden vores spæde start for næsten 20 år siden har Nørrebro været i en rivende udvikling og vi favner hele vores lokal område, og ynder at være en aktiv spiller i lokalmiljøet og udvikle os sammen med bydelen, der i høj grad er med til at definere os.

Udover selv at have til huse i hjertet af Nørrebro, involverer vi os også hos lokale aktører såsom 48 Timers Festival, Indie Records, MÄRK Ryesgade Festival og mange andre. 

NØRREBRO PARTNERS

Hos Nørrebro Bryghus har vi rigtig mange gode venner, og vi er altid på udkig efter nye livsstils partnerskaber der giver mening. Vi ønsker at skabe tætte partnere, der kan være med til at definere Nørrebro som bydel, og skabe ekstra liv i hovedstaden, ligeså vel som partnere der er med til at hylde minoriteter, forskellige seksualiteter eller øvrige non-profit tiltag.

En stor del af vores livsstilspartnere er placeret på Nørrebro, men vi har også partnere udenfor 2200, da vores øl ikke kun smager godt på Nørrebro. 

Se vores partnere herunder, og udfyld endelig formularen hvis I ønsker at blive en del af familien. 


    Syntes I at jeres brand matcher med Nørrebro Bryghus, og vil I være partner med os, skal I ikke tøve med at kontakte os?

    Så byder vi gerne på en øl og en uformel snak. 

    SUSTAINABLE IMPACT

    Vi har et stort fokus på bæredygtighed, og har de sidste mange år haft fokus på grøn omstilling. Nu er tiden også inde til at lægge et større fokus på den sociale bæredygtighed.

    I bestræbelserne på at sætte helt nye standarder for bæredygtighed med mål om at løfte os til et af verdens mest bæredygtige bryggerier, har vi 2 talentfulde studerende ansat som Sustainable Impact Advisors. Peter & Sindre arbejder udelukkende med bæredygtighed, herunder socialt ansvar, B-Corp certificering og grønne tiltag.

    PISNER ØL

    Det gik verden rundt, da vi sammen med Landbrug & Fødevarer besluttede at lave Pisner.

    En øl lavet på urin, eller mere præcist brugte vi urinen, til at gøde malt markerne. Fra Roskilde Festival fik vi 55.000 liter urin, som derefter blev brugt til gødning.

    Og vupti, et års tid senere var Pisner øllen klar til at blive drukket. 

    Historien gik viralt og du kan se et udpluk af artiklerne ved at klikke på dem herunder

    CBS NEWS
    BBC
    INDIA.COM



    WASTED OPPORTUNITIES

    I samarbejde med Il Buco og La Banchina lavede vi i BRAW regi (vores rebelske sub-brand) i 2021 denne Saison, hvor der indgår daggamle croissanter og kanelsnurre fra det Københavner baserede bageri. 

    Tanken var at bekæmpe madspild på en velsmagende måde, og det syntes vi i alt ydmyghed lykkedes ret godt. 


    BRYGGERI OG PRODUKTION

    mission om zero waste & 100% økologi

    Ølproduktion vil altid være ressourcekrævende, og netop derfor forsøger vi at optimere vores produktion, så vores CO2 aftryk bliver så lavt som muligt. 

    Det gælder alt fra vand- og energiforbrug over indkøb af råvarer til en mission om at opnå Zero Waste i vores produktion, hvilket vi i øjeblikket er ret tæt på, da vi genanvender mere end 95% af vores affaldsprodukter. 

    I mere end 10 år har vores øl år været økologiske, da vi mener at det giver den allerbedste smag, og sikrer forbrugeren gennemsigtighed, når de nyder en af vores øl.  

    REFFEN

    Containerbryggeri

    I 2021 åbnede vores containerbryggeri på Reffen. Her bliver der hele sommeren brygget eksperimenterende, 100% økologiske, unikke øl, som kun bliver solgt fra containeren på Reffen.

    I containerbryggeriet på Reffen brygger og sælger vi alt lokalt fra hanerne i vores Organic Beer Bar, der er beliggende 5 meter fra bryggeriet. 

    Vi har åbent fra marts til oktober, så kig endelig forbi bryggeriet og smag en yderest lokal fadøl. 

    AGRAIN MASK PRODUKTER

    I forbindelse med ølproduktion opstår der et restprodukt ved navn mask, der traditionelt set bliver smidt ud. 

    Det er der dog ikke nogen grund til, da mask stadigvæk indeholder masser af næring. Tidligere har vi givet vores mask til en lokal landmand, der har brugt det som dyrefoder, men siden sommeren 2019 har vi arbejdet sammen med Circular Food Technology om at genanvende masken.

    De har specialiseret sig i at omdanne mask til fødevarer, som vi alle kan få spise og få gavn af. Du kan blandt andet købe protein- og fiberholdigt maskmel, mask-knækbrød, granola med mask og ikke mindst sprøde maskchips.

    NYT OM BÆREDYGTIGHED

    LÆS OM VORES SENESTE NYHEDER HER

    Jobnyt i klodens tegn
    Bæredygtighed Bryggeriet Restaurant

    Jobnyt i klodens tegn

    Vi er glade for at kunne byde velkommen til...
    Læs mere
    Ny Menu og menukort
    Bæredygtighed Restaurant

    Ny Menu og menukort

    Vores dygtige kokke har endnu engang været i køkkenet,...
    Læs mere
    Upcycled Maskchips
    Bæredygtighed NB Partners

    Upcycled Maskchips

    I samarbejde med Agrain producerer vi upcycled maskchips, der...
    Læs mere
    Donation af 2200 ØL
    2200 Bæredygtighed NB Community

    Donation af 2200 ØL

    Står du og mangler økologiske øl til dit arrangement?Nu...
    Læs mere

    Kontakt

    Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

    Nørrebro Bryghus
    Ryesgade 3
    2200 København N

    Cvr. nr. 26882451

    Telefon:
    3530 0530


    Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

    Åbningstider

    Åbningstider i restauranten:

    Mandag: Kun åbent i BRAW baren 15-23

    Tir-ons:
    12.00-23.00
    Torsdag:
    12.00-00.00
    Fre-lør:
    12.00-00.00
    Søn:
    Lukket

    Lukkedage
    2/5 - 9/5 - 16/5

    Webshop

    Mail til bryggeri og webshop: support@noerrebrobryghus.dk

    Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70
    Åben mandag - fredag 9.00 - 15.00

    Baldersbrønde Bryggeri A/S
    Baldersbuen 25
    2640 Hedehusene

    Køb øl til døren her

    Find vej

    Bil
    Bus
    Tog
    Cykel eller gå-ben


    X