Tid: 2 timer | Arbejdstid: 30 minutter | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: New York Lager


BISQUE
1 kg krabbe | 1 stk fennikel | 4 spsk tomat pure | 2 løg | 2 fed hvidløg | ¼ bundt timian | 300 ml new york lager | 1 l vand | 500 ml fløde | 1 citron


Vask strandkrabberne og flæk dem på midten.
Skær grønsagerne i grove tern.

Sautèr krabberne ved høj varme med tomatpure og olie.

Kom grøntsagerne på og sautèr i yderligere 5 min.

Kom New York lager på og reducer til 1/3 | Tilsæt vand og lad koge i 1 time.

Sigt suppen, tilføj fløde og lad det simre i ca. 20 min og smag til med citron

ESTRAGONSMØR
30 g estragon | 300 g smør

Smelt smøret ved svag varme.
Blend hakket estragon og lunet smør ved høj hastighed i 8 min.

Sigt derefter estragonsmøren i en bøtte så der ca. er 1 cm smør

Sæt på køl og skær derefter i tern

JOMFRUHUMMERTOAST MED ESTRAGON MAYO
2 skiver toast | 30 g estragon | 300 g olie | 2 æggeblommer | 1 citron | 1 spsk sennep | 4 jomfruhummer | 2 spsk smør

ESTRAGONMAYO
Blend estragon & olie ved høj hastighed i 8 min. og sigt estragonolien

Pisk æggeblommer, lidt salt, sennep og saft fra 1 citron

Tilsæt estragonolie langsomt til den tykner til en mayo

JOMFRUHUMMER
Pil hovedet af jomfruhummerne.

Giv siderne på jomfruhummeren et tryk så det siger et knæk, pil skallen af og ta´ endetarmen ud

Steg jomfruhummerne i olie ca. 1 min. ved høj varm med ryggen nedad

Kom smør på og skru ned for panden, vend hummeren og steg i ca 30 sek.

Gem panden med smør fra jomfruhummerne

Skær kanterne af toast og del i 2
Steg gyldne i jomfruhummersmøret

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole