Tid: 30 minutter | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: Bombay IPA
PURLØGSMAYO – KAN LAVES DAGEN FØR
100 g purløg | 1 spsk sennep | 1 æg | saft fra ½ citron | 200 ml olie
Purløg og olie blendes i 8 min og sigtes, pulpen smides ud og olien gemmes
Æg, sennep og citronsaft piskes sammen, purløgsolien kommes langsomt i
KORALTUILLE (DE TYNDE PANDEKAGER PÅ TOPPEN)
25 ml New York lager | 65 ml olie | 30 ml vand | 10 g mel
New York Lager, vand, mel og 65 ml olie blendes til en ”dej”
Varm en lille teflan pande på middelhøj varme
Steg som tynde pandekager dog uden at vende dem
Ta tuille af panden når den er stoppet med at boble og er gylden
De færdige tuille opbevares med bagepapir imellem
PAD KRAPOW SAUCE
1 dl soja | 1 dl østerssauce | 2 spsk fiskesauce | 4 spsk sød soja | 1 fed hvidløg | ½ spsk friskkværnet peber | 10 g ingefær | ¼ dl chili | ¼ bundt thaibasilikum | 1 tsk palmesukker eller brun farin
Blend alle ingredienser sammen og smag til med palmesukker eller brun farin
FORÅRSRULLE
½ spidskål | 1 pk forårsrulledej | 200 g ricotta | 200 g spinat
Spidskål hakkes fint og steges af på en pande og tilsæt spinat
Ricottaen vendes sammen med grøntsagerne
Put fyld i forårsrullen og steg på pande med olie eller friture i 3 min.