Tid: 30 minutter | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: Bombay IPA

PURLØGSMAYO – KAN LAVES DAGEN FØR
100 g purløg | 1 spsk sennep | 1 æg | saft fra ½ citron | 200 ml olie

Purløg og olie blendes i 8 min og sigtes, pulpen smides ud og olien gemmes

Æg, sennep og citronsaft piskes sammen, purløgsolien kommes langsomt i

KORALTUILLE (DE TYNDE PANDEKAGER PÅ TOPPEN)
25 ml New York lager | 65 ml olie | 30 ml vand | 10 g mel

New York Lager, vand, mel og 65 ml olie blendes til en ”dej”

Varm en lille teflan pande på middelhøj varme
Steg som tynde pandekager dog uden at vende dem

Ta tuille af panden når den er stoppet med at boble og er gylden

De færdige tuille opbevares med bagepapir imellem

PAD KRAPOW SAUCE
1 dl soja | 1 dl østerssauce | 2 spsk fiskesauce | 4 spsk sød soja | 1 fed hvidløg | ½ spsk friskkværnet peber | 10 g ingefær | ¼ dl chili | ¼ bundt thaibasilikum | 1 tsk palmesukker eller brun farin

Blend alle ingredienser sammen og smag til med palmesukker eller brun farin

FORÅRSRULLE
½ spidskål | 1 pk forårsrulledej | 200 g ricotta | 200 g spinat

Spidskål hakkes fint og steges af på en pande og tilsæt spinat

Ricottaen vendes sammen med grøntsagerne
Put fyld i forårsrullen og steg på pande med olie eller friture i 3 min.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole