Tid: 1 time | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: New York Lager
6 gulerødder |1 dl New York lager | 1 dl sukker | 1 dl eddike | 4 æg | 2 dl soja |1 bk karse | 4 g agar (kan erstattes med 2 blade husblas) | 3 dl gulerodsjuice
SOJA ÆG – KAN LAVES DAGEN FØR
Put æggeblommerne i soja og lad ligge der i en time.
(jo længere tid, jo mere smag)
SYLTET GULERØDDER – KAN LAVES DAGEN FØR
Kog eddike, sukker og New York lager til eddikelage
Skræl 3 gulerødder og lav tynde bånd med din skræller
Syltelagen hældes over bånd – Lad hvile i 30 minutter
GULERODSGELE – KAN LAVES DAGEN FØR
Gulerodsjuice koges op med agar
Sættes på køl til den har sat sig (ca. 30 min)
Blendes helt glat med blender eller stavmixer
BAGTE GULERØDDER
Skræl 3 gulerødder og bag ved 220 grader i 12 min.
Derefter skæres i mundrette stykker