OM OS

Siden vi slog dørene op for første gang i 2003, og etablerede os på den danske ølscene, har Nørrebro Bryghus været med til at flytte danskernes holdninger og grænser for, hvad god øl er.

 

I vores bryghus på Ryesgade 3 kombinerer vi mad og øl, så det tilsammen giver en helhedsoplevelse. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet, der henter inspiration fra nordiske råvarer i sæson.

Danmarks ældste mikrobryggeri

Tilbage i starten af 00’erne var den danske ølscene stort set kun bestående af pilsnere og andre nært beslægtede øl. Med inspiration fra det mangfoldige amerikanske ølmarked, startede Nørrebro Bryghus på missionen med at ændre danskernes øl vaner, ved at tilbyde nye spændende øltyper man hidtil ikke havde stiftet bekendtskab med i Danmark.

Siden dengang har mange mikrobryggerier set dagens lys i Danmark, og mange har ligeså måttet opgive drømmen igen. Nørrebro Bryghus har været med til at starte den danske specialølbølge, og spiller stadigvæk en markant rolle på et marked, der har været igennem en rivende udvikling de seneste 15 år.

Vi brygger 100% økologisk øl af nøje udvalgte råvarer. Vi udvikler konstant på de klassiske øltyper, hvorfra vi henter vores inspiration fra årstiderne, de forskellige trends inden for mikrobryg, øllets historie og andre ølkulturer. Den amerikanske ølkultur ligger vores hjerte nært, men det, der i høj grad også påvirker smag og kvalitet er traditioner fra blandt andet de belgiske, tyske og tjekkiske bryggerier, som er med til at inspirere vores måde at tænke øl på.

Igennem årene er der blevet brygget mere end 250 forskellige øl, nogle med større succes end andre, men vi kan med ro i stemmen sige at vores øludvalg aldrig har været bedre.

Læs mere omkring vores ”ølhemmeligheder” her.

Øl og mad

Øl og økologi er omdrejningspunkt for køkkenet på Nørrebro Bryghus – som inspirationskilde, ingrediens og krydderi - og den drikkevare, der ledsager maden.

Køkkenets inspirationskilde er øl, årstidernes økologiske råvarer og det traditionelle nordiske køkken. Nørrebro Bryghus’ køkken karakteriseres som et nutidigt, øl-baseret brasserie-køkken i den bedste ende.

Køkkenets raffinerede og udfordrende omgang med øl, årstider og økologi, samt respekten for de fundamentale gastronomiske spilleregler giver en fin balance mellem smagsindtryk og mundfølelser.

Hvilket har givet Bryghusets køkken dets helt egen personlighed.

Læs mere omkring vores menuer her.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole