Vi elsker mad og øl, og den måde det kan komplimentere hinanden på, så det giver en unik helhedsoplevelse.
På vores restaurant på Ryesgade har øl og årstider været omdrejningspunktet siden åbningen i 2003, da menuen altid tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier med respekt for sæsonens råvarer.
Vi har sammen med kok, Morten Rasmussen, udviklet opskrifter du kan prøve kræfter med derhjemme. Fælles for opskrifterne er at de passer virkelig godt til vores øl, og nogle af retterne indeholder sågar øl.
Der er både vegetariske retter samt retter med kød, og naturligvis en dessert, så hyggeaftenen kan rundes af med manér.
Retterne kan nydes hver for sig, men passer også helt perfekt som en 5-retters menu, når I får gæster derhjemme.
Vi har naturligvis lavet food & beer pairing, så der er en ølanbefaling til alle retter.
God arbejdslyst og velbekomme!