Foraarsrulle Scaled 3F1f91fe

Forårsrulle x Bombay IPA

Tid: 30 minutter | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
Ølmatch: Bombay IPA

PURLØGSMAYO – KAN LAVES DAGEN FØR
100 g purløg | 1 spsk sennep | 1 æg | saft fra ½ citron | 200 ml olie

Purløg og olie blendes i 8 min og sigtes, pulpen smides ud og olien gemmes

Æg, sennep og citronsaft piskes sammen, purløgsolien kommes langsomt i

KORALTUILLE (DE TYNDE PANDEKAGER PÅ TOPPEN)
25 ml New York lager | 65 ml olie | 30 ml vand | 10 g mel

New York Lager, vand, mel og 65 ml olie blendes til en ”dej”

Bombay IPA Opskrift Nørrebro Bryghus

FREMGANGSMÅDE
Varm en lille teflan pande på middelhøj varme
Steg som tynde pandekager dog uden at vende dem

Ta tuille af panden når den er stoppet med at boble og er gylden

De færdige tuille opbevares med bagepapir imellem

PAD KRAPOW SAUCE
1 dl soja | 1 dl østerssauce | 2 spsk fiskesauce | 4 spsk sød soja | 1 fed hvidløg | ½ spsk friskkværnet peber | 10 g ingefær | ¼ dl chili | ¼ bundt thaibasilikum | 1 tsk palmesukker eller brun farin

Blend alle ingredienser sammen og smag til med palmesukker eller brun farin

FORÅRSRULLE
½ spidskål | 1 pk forårsrulledej | 200 g ricotta | 200 g spinat

Spidskål hakkes fint og steges af på en pande og tilsæt spinat

Ricottaen vendes sammen med grøntsagerne
Put fyld i forårsrullen og steg på pande med olie eller friture i 3 min.