Fiskefilet 1 Scaled 86F73ec5 (1)

Fiskefilet x New York Lager

Tid: 20 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||

TARTARSAUCE
1 dl mayonnaise  | 2 spsk. syltede agurker, finthakket
1 spsk. kapers, hakket | 1 spsk. frisk persille, hakket
1 spsk. frisk citronsaft | 1 tsk. dijonsennep

Forbered tartarsaucen ved at røre mayonnaise, syltede
agurker, kapers, hakket persille, citronsaft, dijonsennep, saltog peber i en skål. Smag til. Opbevar saucen i køleskabet,

New York Lager Opskrift Nørrebro Bryghus

FISKEFILET
4 fiskefileter, f.eks. torsk, skrubbe eller sej | 1 dl mel
2 æg | 2 dl rasp | Smør eller olie til stegning

Dyp hver fiskefilet i mel,
Vend derefter fiskefileterne i let piskede æg og vend til slut i raspen.

Sørg for at raspen dækker fileterne helt.
Krydr med salt og peber.

Varm smør eller olie på en pande ved middelhøj varme. Steg fiskefileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.

Fjern de stegte fiskefileter fra panden, og lad dem dryppe af på køkkenrulle for at fjerne overskydende olie.

Server de panerede fiskefileter sammen med den hjemmealavede tartarsauce.
Pynt med citronskiver og frisk persille.

Server med smørristet rugbrød