SPORTS-WASHING BUNDLE 🧽

kr.300.00

  • Donation pĂĽ 100 kr. til Amnesty
  • One love & plads til alle 🌈
  • Wack World Cup 💲
  • Nyd øko øl og støt Amnesty

Bestil inden

og vi sender i dag!

VED KØB AF DENNE KASSE STØTTER DU AMNESTYS ARBEJDE MED 100 KR.

Den mest skandaliserede sportsbegivenhed i verdenshistorien foregår lige nu. VM i herrefodbold afholdes nemlig  i en ørkenstat der ser stort på menneskerettigheder, har haft miserable forhold for migrantarbejdere, straffer LGBTQ+ personer med fængsel for at følge deres hjerter, og på toppen af det, er der vist også noget med nogle kuverter med pengesedler, der tilfældigvis landede hos meget indflydelsesrige folk💸

Sportswashing og Soft Power er begreber der høres oftere og oftere, og vores “venner” fra Qatar er blandt verdens førende eksperter i netop denne disciplin, hvor sporten benyttes til at polere landets image og samtidig maskere dets skyggesider. Af øvrige eksperter pĂĽ omrĂĽdet kan nĂŚvnes totalitĂŚre stater som Kina (vĂŚrt for vinter Ol 2022), Rusland (VĂŚrt for VM 2018) og Saudi Arabien, der i skrivende stund planlĂŚgger et bud pĂĽ at afholde VM i 2030 – Det er for sent at stoppe VM i Qatar, men vi opfordrer sportens ledere til at vĂĽgne op, sĂĽ vi ikke skal se endnu en VM slutrunde foregĂĽ i en totalitĂŚr ørkenstat nĂĽr kalenderen viser 2030.

VI ELSKER FODBOLD. HADER URETFÆRDIGHED!

Tryk lĂŚs mere for at lĂŚse, hvorfor vi donerer 100 kr. pr. solgte kasse til lige netop Amnestys arbejde.

Nür VM slutrunden i herrefodbold fløjtes i gang i Qatar, sker det pü en trist baggrund. I forbindelse med forberedelserne til slutrunden har Amnesty kunne dokumentere alvorlige krÌnkelser af migrantarbejderes menneskerettigheder. Dette VM har nemlig kostet büde rettigheder og liv blandt Qatars hürdtarbejdende migrantarbejdere. Amnesty har siden 2013 dokumenteret forholdene i Qatar, sü FIFA, fodboldforbund, regeringer og fans er opmÌrksomme pü forholdene omkring VM.

Selvom Qatar i 2017 introducerede en rÌkke tiltag for at forbedre migrantarbejdernes rettigheder, har de ikke formüet at hündhÌve eller implementere reglerne. Det betyder, at størstedelen af migrantarbejdere i Qatar stadig oplever systematisk udnyttelse af deres arbejdsgivere.

FIFA og Qatar har et ansvar for at rette op pü den skade, som er forvoldt de migrantarbejdere, der har vÌret tilknyttet VM-byggerierne og den infrastruktur, som gør det muligt for Qatar at vÌre vÌrtsland for VM.

Støt Amnestys arbejde for fair behandling af migrantarbejderne – også når VM slutter.

Qatar og FIFA skal kompensere de migrantarbejdere, der er blevet udnyttet og krÌnket for at gøre VM slutrunden mulig.
Skriv under her

 

LĂŚs mere...

Varenummer (SKU): HJØL426110013 Varekategorier: ,

Beskrivelse

3 x ALL INCLUSIVE
44 cl dĂĽse
Gylden lager med 5,2% alkohol lavet i samarbejde med AIDS-Fondet i forbindelse md CPH Pride 2022. 

3 x KINGS COUNTY BROWN ALE 
33 cl flaske
Nørrebro Bryghus´ første gæstebryg – en klassisk amerikansk brown ale på 5,5 % alkohol modelleret efter gæstebryggeren Garrett Oliver’s egen Brooklyn Brown Ale. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

3 x STUYKMAN WEISSBIER
33 cl flaske
Traditionel tysk weissbier med 5,0% alkohol brygget pü økologisk pilsnermalt og hvedemalt. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl.

3 x NØRREBRO CLASSIC
33 cl flaske
En rund og let fyldig øl på 4,6 % alkohol med en blid ristet karakter. Smagen er let sødlig præget af den friske aroma humle. Den perfekte “partner in crime” til det kolde frokostbord eller bare som tørstslukker.

Yderligere information

VĂŚgt 7 kg