BRYGGERI PRODUKTION

Vi brygger lokalt og sælger lokalt. 
Vi har siden vi lukkede bryggeriet på Ryesgade i august 2021, udvidet til et større bryggeri i Baldersbuen. 
Vi har i den forbindelse haft et større fokus på at brygge og sælge lokalt. Vi sælger primært kun til stor København. 

Bryggeri på Reffen.
i 2021 åbnede vores container bryggeri på Reffen. Her bliver der hele sommeren brygget, mere eksperimenterende 100% økologiske øl, som kun bliver solgt fra containeren på Reffen. 

100% Økologi

Vi brygger og serverer velsmagende specialøl af økologiske råvarer.
Siden vi slog dørene op for første gang i 2003, har vores mål været at brygge øl af højeste kvalitet. Vi tror på, at vores fornemmeste opgave som bryghus er at brygge øl med en forsvarlig og ansvarsbevidst tilgang til råvarer såvel som produktion.

For os handler økologi om mangfoldighed, kvalitet og kærlighed til naturen, og i 2008 lancerede vi vores første økologiske bryg, Stuykman Weissbier. Meget øl er flydt i gennem hanerne og i dag brygger vi 100% økologiske øl med råvarer af højeste kvalitet og uden brug af fremskyndningsprocesser.

Vi sætter en ære i, at vi kan være med til at skabe mere fokus på økologi og bæredygtighed. Vi er dog klar over, at ølbrygning ikke i sig selv er bæredygtigt, men vi gør til gengæld alt hvad vi kan for at undgå vandspild, og vi genanvender vores restprodukter for at mindske vores aftryk.

De økologiske råvarer
Vi arbejder med de bedste råvarer vi kan få fingre i, og for os er det lige med økologi. Vores øl er 100% økologiske, hvilket stiller store krav til vores råvareleverandører, da i særdeleshed humleproduktionen er meget afhængig af vejret.

Vi kigger altid efter råvarer i nærmiljøet først, men eftersom det danske klima sætter naturlige begrænsninger, har vi også leverandører udenfor kongerigets grænser. Heldigvis findes der også mange dygtige økologiske producenter udenfor Danmark, som vi vælger med omhu. Eftersom det er tale om økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer, kan du måske opleve små smagsforskelle i vores øl, da humle og malt kan variere i smag afhængig af vejret fra sæson til sæson.  

En solstråle historie fra Thy
Da vi lancerede vores øl ”Gammel Københavner” i marts 2019, var det med en økologisk malt fra et sted, der har en helt særlig plads i vore hjerter. Øllen er lavet ud fra den gamle bayerske lov ”Reinheitgebot”, hvor der virkelig er fokus på de gode råvarer, da man ikke tillod andet end malt, humle, vand og gær i øllene.

For at få den ønskede smag, var det essentielt for os, at finde den helt rigtige malt leverandør, hvilket vi fandt på familielandbruget Gyrup Gård på Thy.

Landbruget er familieejet i 7. generation, hvor Andreas og Jakob styrer malteriet med hård hånd. Malteriet er en af de seneste tilføjelser på landbruget, der også huser malkekøer, slagtekvæg og sågar et whisky destilleri. De mange funktioner på landbruget, er med til at skabe et cirkulært økosystem, da f.eks. markerne bliver gødet med naturgødning fra køerne.

Den cirkulære tankegang er en del af filosofien på Gyrup Gård, ikke fordi det er smart, men simpelthen fordi det giver rigtig god mening.

Den økologiske malt fra Thy passer helt perfekt til denne øl, og vi er glade for at arbejde sammen med en gård som Gyrup, hvor det gode håndværk er alfa og omega.


Det er ikke kun vores øl, der er økologiske
Øl, økologi, kvalitet og bæredygtighed er omdrejningspunktet i køkkenet på Nørrebro Bryghus på Ryesgade.

Både kvalitet og ansvarsbevidsthed går hånd i hånd hele vejen fra bryggeriet ud i køkkenet. Vi er økologiske, hvor det giver mening, og går ikke på kompromis med kvalitet. Der hentes inspirations fra årstidernes økologiske råvarer, og med køkkenets raffinerede og udfordrende tilgang til øl, årstider og økologi garanterer vi at I får en stor spiseoplevelse hos os.

Vores dygtige køkkenpersonale har lavet et balanceret menukort, der bryder med de traditionelle gastro pub retter, og blandt andet indeholder en 4-retters vegansk menu.

Bryghuset er certificeret med et bronze økologimærke, der indikerer at restauranten er 30-60% økologisk.

Vi er økologiske, fordi det smages
Økologi fylder mere og mere i danskernes bevidsthed, hvilket vi bifalder, men vi brygger ikke økologiske øl på grund økotrenden, men derimod fordi det kan smages i kvaliteten.

En Nørrebro Bryghus øl er 100% økologisk, og det kommer ikke til at ændre sig, da øllets kvalitet og smag er lige så essentielt for os som humlen i vores øl.

 

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole