Den mørke kasse

kr.250.00

Bestil inden

og vi sender i dag!

12 x 33 cl flasker fra Nørrebro Bryghus

Er du på udkig efter et dejligt udvalg af mørke øl til de sene stunder, så behøver du ikke at lede længere.
Velkommen til vores mørke øl-univers, der kan nydes hele året rundt, hvis du har hang til de mørke øl.

Varenummer (SKU): HJØL0940111 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

3 x Nordvest Porter
Nørrebro Bryghus’ klassiske porter med 7,0% alkohol er brygget på økologiske råvarer: malt, havre og humle. Nordvest Porter bringer en kraftig aroma til bordet og har en dyb, brun farve. Noter af tørret frugt og mælkechokolade giver øllen en rund og sød smag, præcis som en ægte porter-elsker vil forvente.

3 x Ravnsborg Rød
En variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtrig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt og et krydret indslag. Blid bitterhed og en cremet fylde.

3 x Kings County Brown Ale
Nørrebro Bryghus´ første gæstebryg – en klassisk amerikansk brown ale på 5,5 % alkohol modelleret efter gæstebryggeren Garrett Oliver’s egen Brooklyn Brown Ale. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

3 x Rom Stout
Eksklusiv Imperial Stout tilsat mørk rom og rosiner. Mundfylden er fløjlsagtig, og med en skøn smag af kaffe, kakao og den mørke rom. Bitterheden er moderat, farven er kulsort og den holder 8.0% alkohol.

Yderligere information

Vægt 7.5 kg
GTIN

5704097019406