Økologisk J-DAG

ØJ-dag på Nørrebro Bryghus, bliver traditionen tro en festlig fejring af vores juleøl, som kommer på gaden og på hanerne.

Vi forvandler lokalerne på Ryesgade 3 til en tidlig julegave torsdag d. 3/11, hvor du kan se frem til noget af et julebal! 

ØLMENU TIL HALV PRIS

I restauranten vil vores ølmenu være at finde til halv pris, så der er god mulighed for lækker aftensmad flankeret af vores juleølmenu.

ELSKER DU GRATIS ØL ?

Så er du også det helt rigtige sted på ØJ-dag, når vi i BRAW-baren præsenterer vores 3 julevarianter, som der vil være en times fri bar i fra 19.00-20.00. Her behøves ingen bordbooking, men for en sikkerhed skyld anbefaler vi at I kommer i god tid, da der plejer at være rift om de gratis juleøl. 

ØLKOR FOR ALLE 

Fra 20.00-21.00 bliver der afholdt ølkor med jul som tema, hvor alle kan deltage gratis. Anne, vores dygtige korleder, vil sørge for den helt rigtige julestemning, så skillemadinkadu ikke ned og synge med?

Når du så har skrålet med Anne C, og stemmebåndene skal have en pause, vil vores DJ tage over og sørge for festlig stemning resten af aftenen.

Skal I være med til en hyggelig aften, så sørg for at booke bord i restauranten inden længe – Sidste år var restauranten fuldt booket!


Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tir-ons:
12.00-23.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole