Gravøl på Bryghuset

Vi står klar med lokaler, smørrebrød og gravøl når der skal tages afsked med jeres nærmeste. 

I bliver placeret i et privat lokale, så I kan tage afsked på passende maner. 

Vi har gjort det nemt for jer, da vi tilbyder en samlet pakke med:

Smørrebrød serveret på fad
1 øl eller sodavand pr. mand
Vand ad libitum
Kaffe & the

Pris: 350 kr. pr. person

Eftersom det er svært at vide præcis hvor mange der deltager i gravøllet, er det muligt at korrigere op og ned på dagen, og der er ligeså mulighed for at købe flere drikkevarer i baren løbende. 


SEND FORESPØRGSEL HER

Bemærk, at din forespørgsel først er gået igennem når du er landet på
"Tak for din forespørgsel" side.

Gravøl i København

Afholder I begravelse i København, og mangler I lokaler til afholdelse af gravøl? Hos Nørrebro Bryghus har vi flotte lokaler beliggende centralt i København, som kan danne rammerne for en smuk afsked for jeres kære. 

Vi forstår, at det er en svær tid, hvor mange forskellige følelser kommer i spil. Hos Nørrebro Bryghus vil vi derfor gerne hjælpe med de praktiske gøremål omkring gravøllet, så I kan fokusere på jer selv og hinanden i denne svære tid. 


Vores lokaler

Nørrebro Bryghus tilbyder lokaler beliggende centralt i København - lige i hjertet af Nørrebro. Vores lokaler kan rumme op til 90 personer i private lokaler. Det er også muligt at leje hele bryghuset, hvor vi kan huse mere end 350 personer. 

 

Vi kan tilbyde alt, hvad I skal bruge af AV-udstyr såsom projektor med HDMI opkobling, højtaleranlæg mv., så der vil være mulighed for at fremvise et dias med billeder og afspille musik til ære for den afdøde. Vi kan også arrangere bordopstilling efter jeres ønske.  

Vores indretning i bryghuset er indbydende og uformel og danner rammerne for en hyggelig og rolig atmosfære, hvor I kan tage afsked. 

Hvad er gravøl?

Gravøl, der også kaldes mindesammenkomst eller begravelseskaffe, afholdes typisk efter en begravelse eller bisættelse. Gravøl giver mulighed for, at de efterladte kan mødes og dele minder om den afdøde. Der bliver typisk serveret kaffe og kage eller let frokost afhængig af tidspunktet på dagen. Længden på gravøl er meget individuel. Det varer oftest et par timer, men det kan også være en hel dag og aften.

 

Der findes ikke én bestemt måde at afholde gravøl på, og det er meget individuelt, hvordan de pårørende ønsker at tage afsked. For mange handler det om at dele minder og sjove historier om den afdøde, mens andre vælger at holde en decideret fest i deres ære, hvor der bliver sunget eller spillet musik, som den afdøde holdte af. I nogle tilfælde har den afdøde selv haft en indflydelse over, hvordan gravøllet skal forløbe.  

 

Det kan være enormt hårdt at deltage til, men for mange er gravøl en måde at tage afsked på, og en måde at bearbejde til tab på. Det er også en smuk måde at vise respekt og omsorg for ikke blot den afdøde men også for de pårørende.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Køkken lukket
Baren åben 12.00 - 22.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - nsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole