Tid: 20 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||

TARTARSAUCE
1 dl mayonnaise  | 2 spsk. syltede agurker, finthakket
1 spsk. kapers, hakket | 1 spsk. frisk persille, hakket
1 spsk. frisk citronsaft | 1 tsk. dijonsennep

Forbered tartarsaucen ved at røre mayonnaise, syltede
agurker, kapers, hakket persille, citronsaft, dijonsennep, saltog peber i en skål. Smag til. Opbevar saucen i køleskabet,



FISKEFILET
4 fiskefileter, f.eks. torsk, skrubbe eller sej | 1 dl mel
2 æg | 2 dl rasp | Smør eller olie til stegning

Dyp hver fiskefilet i mel,
Vend derefter fiskefileterne i let piskede æg og vend til slut i raspen.

Sørg for at raspen dækker fileterne helt.
Krydr med salt og peber.

Varm smør eller olie på en pande ved middelhøj varme. Steg fiskefileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.

Fjern de stegte fiskefileter fra panden, og lad dem dryppe af på køkkenrulle for at fjerne overskydende olie.

Server de panerede fiskefileter sammen med den hjemmealavede tartarsauce.
Pynt med citronskiver og frisk persille.

Server med smørristet rugbrød

ØLANBEFALING
New York Lager - Læs om øllen her

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole