Tid: 20 min. | Antal: 4 pers. | Sværhedsgrad: |||||
TARTARSAUCE
1 dl mayonnaise | 2 spsk. syltede agurker, finthakket
1 spsk. kapers, hakket | 1 spsk. frisk persille, hakket
1 spsk. frisk citronsaft | 1 tsk. dijonsennep
Forbered tartarsaucen ved at røre mayonnaise, syltede
agurker, kapers, hakket persille, citronsaft, dijonsennep, saltog peber i en skål. Smag til. Opbevar saucen i køleskabet,
FISKEFILET
4 fiskefileter, f.eks. torsk, skrubbe eller sej | 1 dl mel
2 æg | 2 dl rasp | Smør eller olie til stegning
Dyp hver fiskefilet i mel,
Vend derefter fiskefileterne i let piskede æg og vend til slut i raspen.
Sørg for at raspen dækker fileterne helt.
Krydr med salt og peber.
Varm smør eller olie på en pande ved middelhøj varme. Steg fiskefileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
Fjern de stegte fiskefileter fra panden, og lad dem dryppe af på køkkenrulle for at fjerne overskydende olie.
Server de panerede fiskefileter sammen med den hjemmealavede tartarsauce.
Pynt med citronskiver og frisk persille.
Server med smørristet rugbrød
ØLANBEFALING
New York Lager - Læs om øllen her