Dette års MÄRK har været 2 sæsoner undervejs, og er skabt sammen med de skønneste aktører på tværs af gaden – Nørrebro Bryghus, The Artisan, KALA, VINELLO, Plejecentret Sølund & Aktivitetscenter Midtpunktet, Ryesgade Private Dining, The Fat Greek, BØRNEHUSET, BO’s AUTO m.fl.

🎸 MUSIK
MÄRK 2023 Festivalens musikere er en blanding af kunstnere, alle med relation til Ryesgade. Nogle er vokset op her. Nogle har deres børn i børnehaven her. Nogle er venner til nogle her. Nogle har spillet her tidligere.

🧑🏽‍🤝‍🧑🏻FÆLLESSKAB & PLADS TIL ALLE
Eventet en hyldest til fællesskabet. Altså de små og større økosystemer, vi som gade er. Tænk fx på de ældre beboere i Ryesgade, der ikke gør meget væsen af sig. De som ‘bare’ er der, og som måske ikke magter at række ud. Nu rækker vi i stedet ind; inviterer ud og inkluderer….

I vil opleve MÄRK Ryesgades helt særlige energi fra kl. 14-22, hvor MÄRK scenen vil være fyldt med et overflødighedshorn at skiftende dejlig lyd, – som vi selvfølgeligt løbende vil præsentere her på sitet. Som skrevet i pressemeddelelse kommer Shaka Loveless forbi!! Han spiller fra scenen kl. 20✨

🏠 NABO INFO
Til dem, der bor i Læssøesgade og Ravnsborggade, – og til alle med interesse eller tilknytning til Ryesgade – I er hermed inviteret og er meget velkomne, til at komme til dette års event:

Ja, det er dagen før Kr. Himmelfarts, og hvad bedre end at fejre dagen i en Ryesgade badet i sol, rytmer og fællesskab med et køligt glas velskænket økologisk øl fra Bryghuset i hånden, og med muligheder for at købe de lækreste take away anretninger via seks af restauranterne i gaden. De har i dagens anledning servering ude på gaden, og vi har stillet berlinerborde op til fællesspisning.
MÄRK efter…

👏 STORT TAK TIL…
Nørrebro Lokaludvalg for at gøre dette års MÄRK mulig. Tak også til Solsikkeprogrammet for at være sponsorer på solsikkesnore og skabe opmærksomhed for sårbarheder i fællesskaber.
Vi er spændte som flitsbuer, og glæder os så meget til at dele denne dag med jer

Gaden er vores økosystem. Musikken er vores Mycelium. Hvorfor MÄRK? Fordi vi ønsker at skabe social bæredygtighed…

PROGRAM

Kl. 14:00 – 14:45
Sangskriver William Wassinger solo

Kl. 15:15 – 15:45
Kara Para Balkan vs Swing (balkan)

Kl. 16:15 – 16:45
De 4 mavers jazzkvartet (ung sprudlende jazz)

Kl. 17:30 – 18:15
Sangskriver Christina Cichosz i trio

Kl. 18:45 – 19:30
Alex Opazo Trypical Cumbia (latin)

Kl. 20:00 – 20:45
Sangskriver Shaka Loveless solo

Kl. 21:00 – 22:00
DJ Rikke Bronx

22.00 – 01.00
Festen kan fortsættes hos Nørrebro Bryghus, hvor DJ Rikke Bronx vender plader

SE FACEBOOK EVENT HER

Læs videre

I forbindelse med World Earth Day (EARTHDAY.ORG) lørdag d. 21/4 havde vi fornøjelsen af at sælge Natur Lager på Broens Gadekøkken. Der skal lyde stort tak til alle, der kiggede forbi til en snak om bæredygtighed og miljø, og hvordan vi som bryggeri kan være med til at sætte det på dagsordenen.

Selvom World Earth Day var i lørdags, var World Overshoot Day i Danmark allerede 28/3, altså dagen hvor Danmark har opbrugt sine naturlige ressourcer for 2023.

—-
Vidste du at…
Natur Lager er lavet i samarbejde med Studenterhuset Copenhagen og Den Danske Naturfond, og der doneres 12 kr. (1m2) for hver solgte øl til at bevare dansk natur.
—-

Vi er godt klar over at ølproduktion i sig selv ikke bidrager til den grønne omstilling, men vi forsøger hele tiden at optimere vores processer og tænker ansvarlighed ind i alle aspekter af vores virksomhed.

Det er vigtigt for os at være transparente i vores kommunikation, og du er altid velkommen til at dykke ned i vores “Bæredygtighedsrapport 2022” eller kontakte os på impact@noerrebrobryghus.dk med spørgsmål vedr. bæredygtighed.

Læs rapporten her

Læs videre

CPH BEER WEEK

SAVE THE DATE(S)!

5.-13. maj står i øllets tegn, så få ryddet Maileg kalenderen for legeaftaler, overarbejde og familiefester og saml dine bedste

øl-legekammerater og kom og skål med os til CPH Beer Week 🍻

I kan blandt se København fra en kanalrundfart med ølsmagning med vores brygmester, være med på en sanseudvidende Øl-Saunagus, være med til verdens største ølyoga og meget andet.

PROGRAM

FREDAG D. 5. MAJ

Kanalrundfart m/ ølsmagning sammen med vores brygmester Michael Rahbek – Pris 110 kr.

KØB BILLET HER: https://bit.ly/415S2sH | UDSOLGT

SØNDAG D. 7. MAJ

Ølkor hos Absalon – Gratis at deltage

LÆS MERE HER: https://bit.ly/3KYWXG9

MANDAG D. 8. MAJ

Øl & Yoga på Broens Gadekøkken – Gratis at deltage

LÆS MERE HER: https://bit.ly/3KG3hAS

TIRSDAG D. 9. MAJ

Ølmiddag og Quiz Absalon – 100 kr.

KØB BILLET HER: https://bit.ly/41us0yL | UDSOLGT

ONSDAG D. 10. MAJ

JOMO dag i BRAW baren – Aflever din telefon i baren, nyd hinandens selskab og få en gratis øl – Gratis

LÆS MERE HER: https://bit.ly/3myRVqp

TORSDAG D. 11. MAJ

Ølsaunagus med JUST SAUNA – Pris 400 kr.

KØB BILLET HER: https://bit.ly/3KYrOT3 | UDSOLGT

Fortryllende poesi og kolde fadøl i BRAW Baren – Gratis

LÆS MERE HER: https://bit.ly/3KyxDp3

LØRDAG D. 13. MAJ

Verdens største Øl & Yoga i Fælledparken – Gratis

LÆS MERE HER: https://bit.ly/3zXQHbh

Læs videre

Ejerskabet af Nørrebro Bryghus overgår til Royal Unibrew

De nuværende ejere har besluttet at give stafetten videre til en ny ejer, nemlig Royal Unibrew. Vi har fundet en ny ejer, som vi føler os trygge ved kan videreføre og videreudvikle Nørrebrobryghus-brandet på bedste vis fremover.

Bryggeriet får ny ejer, men ejerskabet forbliver uændret hvad angår vores restaurant og bar i Ryesgade på Nørrebro.

Læs den officielle pressemeddelelse herunder:

Royal Unibrew køber Nørrebro Bryghus

Royal Unibrew har indgået en aftale med ejerne af Nørrebro Bryghus om at købe Nørrebro Bryghus. Et brand som har været med til at rykke danskernes holdninger til øl og tilmed udmærket sig som pioner inden for craft øl i Danmark. 

Royal Unibrew og Nørrebro Bryghus kan nu offentliggøre, at parterne har indgået en aftale om, at Royal Unibrew køber mikrobryggeriet Nørrebro Bryghus.

–  Royal Unibrew har fået mulighed for at overtage og videreføre et stærkt, lokalt forankret brand med betydeligt afsæt i København. Det er et fyrtårn i den danske ølkultur, vi overtager, og det er vi naturligvis både stolte og ydmyge omkring, fortæller direktør i Royal Unibrew Danmark, Kasper Ryttersgaard Jacobsen. 

Administrerende direktør og medejer af Nørrebro Bryghus, Martin Thomsen, glæder sig over, at der er fundet en ny ejer, som kan videreføre Nørrebro Bryghus.

– Vi har fundet en ny ejer, som vi tror på kan videreføre Nørrebro Bryghus-brandet og den forretning, vi har bygget op gennem to årtier. Vi føler os trygge ved, at Royal Unibrew vil passe godt på brandet, som de historisk har gjort med andre ikoniske, lokalt forankrede brands, de har overtaget. Vi er stolte af det kapitel, vi har skrevet. Det er vemodigt, men ikke desto mindre den rigtige beslutning, lyder det fra Martin Thomsen.

Nørrebro Bryghus komplementerer Royal Unibrews stærke portefølje af craft øl, som man ser et stort potentiale i at vækste til glæde for både kunder og forbrugere.

Markant aftryk i København 

Nørrebro Bryghus blev født på Nørrebro i 2003 og har siden da fokuseret på at sælge lokalt i København. Med opkøbet af Nørrebro Bryghus forventer Royal Unibrew at øge sin tilstedeværelse i København, hvor øllet i dag strømmer fra hanerne på adskillige barer, cafeer og restauranter. 

– Nørrebro Bryghus har en særlig plads i hjertet hos mange københavnere. Vi glæder os til at opbygge gode partnerskaber med Nørrebro Bryghus’ eksisterende kunder og tilbyde Royal Unibrews kunder et endnu større og mere spændende sortiment af øl, slutter Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Royal Unibrew ser også muligheder for Nørrebro Bryghus uden for København, hvor Royal Unibrews stærke distributionsplatform vil blive en vigtig drivkraft for også at vækste brandets aftryk i andre dele af Danmark.

Om Royal Unibrew A/S

Royal Unibrew er skabt gennem en sammenlægning af en række regionale danske bryggerier. Herudover har en række udenlandske opkøb gjort Royal Unibrew til en førende regional leverandør af drikkevarer med stærke brands i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Italien, Frankrig, Canada og de baltiske lande samt mere end 65 andre lande i resten af verden. Udover selskabets egne brands føres internationale brands fra Heineken og PepsiCo på licens i Nordeuropa.


Om Nørrebro Bryghus

Det danske mikrobryggeri Nørrebro Bryghus har gennem knap to årtier været med til at skubbe til danskernes opfattelser af øl og udfordret rammerne for dansk craft øl. Rejsen startede i Ryesgade på Nørrebro i 2003, hvor der blev brygget eksperimenterende øl af høj kvalitet og gode råvarer. I dag består Nørrebro Bryghus’ sortiment af 100 % økologiske craft øl. I takt med stigende efterspørgsel blev produktionen af Nørrebro Bryghus-produkter flyttet til et større, mere moderne bryggeri, Baldersbrønde Bryggeri, i Hedehusene i 2006.For yderligere information vedrørende denne pressemeddelelse:

PR & Communications Manager, Royal Unibrew
Michelle Nørrelykke Hindkjær

Mail: michelle.hindkjaer@royalunibrew.com 
Telefon: 25 64 34 31 Læs videre

FØRST TIL MØLLE PRINCIP SÅ LÆNGE LAGER HAVES!

Har du altid drømt om at tømme en bar for øl, og vel at mærke uden at skulle bede chefen om lønforhøjelse? 

Nu kan din drøm blive virkelighed, da vi har brug for DIN hjælp til at tømme hanerne i BRAW Baren mandag d. 2/1 fra kl. 16.00 – 20.00, hvis hanerne ikke tømmes den første dag fortsætter det tirsdag d. 3/1 i samme tidsrum. 

”Vi ønsker at starte det nye år med et par hyggelige dage i baren, inden vi sender vores personale på en velfortjent ferie, da vi holder lukket når den sidste fustage er tømt til og med d. 9. januar” udtaler Adm. Direktør Martin Thomsen.

Der er 21 forskellige øl på hanerne, så der er rig mulighed for at prøve lidt forskelligt, altså så længe lager haves. Øllene bliver uddelt efter først til mølle-princippet, og det er ikke muligt at booke bord i baren, så I skal blot dukke op i BRAW Baren og nyde øl indtil fustagerne er tømte.

OG DET ER HELT GRATIS!Læs videre

Beskyttet: WLB TIDENDE #51

  • Ikke-kategoriseret

Dette indhold er adgangskodebeskyttet. For at se det, indtast venligst din adgangskode nedenfor:

Læs videre

Beskyttet: WLB TIDENDE #50

  • Ikke-kategoriseret

Dette indhold er adgangskodebeskyttet. For at se det, indtast venligst din adgangskode nedenfor:

Læs videre

  • 1
  • 2
  • 6

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole