TEST

Agrain pop-up event

Spis brød til
Vær med til en sand Europapremiere, når Agrain Products byder på maskchips og maskbrød, produceret på restmask fra vores ølproduktion.

Har du hørt om up-cycled food?
Agrain® og Nørrebro Bryghus har indgået et samarbejde om at genanvende bryghusets mask i Agrains forskellige produkter.

Mask er bryggeriets restprodukt når urten er brygget. Mask består af korn og vand. I dag giver Nørrebro Bryghus alt sin mask til en lokal landmand, men på bryghuset ønsker man at optimere ressourceanvendelsen så meget som muligt, derfor er partnerskabet med Agrain helt perfekt.

Som de eneste i Europa har Agrain udviklet en klimavenlig metode til at forarbejde masken til fødevarer, og er nu klar til at lancere en lille serie af hverdagsvenlige produkter, fulde af smag, nærring og god samvittighed.

Fra mask har Agrain udviklet forskellige aromatiske meltyper, der udover lækre smage er spækfyldt med både protein og kostfibre.

Let tapas, chips og fadøl
Nørrebro Bryghus dygtige kokke har bagt lækre brød med Agrain maskmel, og sammen vil Agrain og Nørrebro Bryghus gerne invitere til en let omgang tapas med maskbrød, en kold fadøl og en goodie bag søndag d. 8. marts kl. 13 – 16 i Bryghuset på Ryesgade.

Du kan i øvrigt møde folkene fra bryggeriet og Agrain, til en snak omkring bæredygtighed, mad og øl, entreprenør ånd eller noget helt fjerde.

Vi glæder os til at se dig til en eftermiddag i bæredygtighedens tegn.