• Øl til døren

    Specialtilbud og fri fragt til pakkeshop på alt

Levering

Pga. juletravlhed kan der forekomme lidt længere leveringstid end normalt.

Nem og sikker betaling

Spørgsmål?

Klik på røret eller skriv til support@noerrebrobryghus.dk

Julens øl
FRI FRAGT fra 300 kr.

Virtuelle smagninger og julegaver til virksomheder

Skræddersyet jule ølsmagning til dig og kollegerne
 Fri fragt kampagnen ved Black Week gælder ikke i denne kategori.

.

Blandede ølkasser

Vi har pakket øl i forskellige temakasser for dig, så du altid kan finde en kasse, der matcher dit arrangement og præferencer.

Aktiviteter leveret til dig

I disse tider skal vi passe på hinanden, men derfor skal du ikke snydes for aktiviteter fra os, derfor kan du nu få ølsmagning og beer yoga ind i din egen stue.

Nørrebro Bryghus Øl

Du finder et bredt udvalg af økologiske og klassiske øl fra et af Danmarks første mikrobryggerier herunder, så du er blot et par klik fra velsmagende øl til enhver lejlighed. 

BRAW Dåser

BRAW er Nørrebro Bryghus' rebelske lillesøster, der har en legende og eksperimenterende tilgang til brygning.

Så har du lyst til at prøve en øl, der er lidt ud over det sædvanlige anbefaler vi, at du smider en BRAW dåse med i din bestilling. 

Maskchips

Som de første i Europa har Agrain lavet chips, baseret på restproduktet mask fra ølbrygning. Vær blandt de første til at smage de sprøde og bæredygtige crisps. 

Se smiley rapport fra fødevarestyrelsen her

Nørrebro bryghus - Baldersrbønde

Nørrebro Bryghus på Ryesgade


Danske specialøl i særklasse

Hos Nørrebro Bryghus og Braw får du økologiske og klassiske specialøl i særklasse, altid brygget med stor respekt for både kvaliteten og smagsoplevelsen. Når du bestiller dine øl gennem vores webshop, får du leveret dine specialøl eller klassiske øl til døren inden for blot 1-2 hverdage. Du kan bestille dine klassiske eller specialøl ud fra tre overordnede kategorier.

Den første mulighed er vores blandede ølpakker med 12 øl pakket i forskellige temakasser. Med en ølpakke kan du altid finde en samling af øl og specialøl, der matcher dine præferencer eller dit arrangement, uanset om du er til en klassisk pilsner, en Påskebryg, eller om du foretrækker gode specialøl.

Ønsker du flere af én slags øl, eller foretrækker du selv at blande dine foretrukne specialøl, pilsnere, hvedeøl eller andre øltyper, kan du bestille øl fra Nørrebro Bryghus i pakker med tre ens øltyper. Her kan du blandt andet vælge mellem den populære Nørrebro Pilsner, den historisk klassiske Gamle Københavner, vores let-drikkelige Elderflower IPA og mange flere.

Er du mere eventyrlysten, og vil du gerne prøve en øl, der er lidt ud over det sædvanlige, kan du bestille en af vores spændende danske specialøl fra Nørrebro Bryghus’ sub-brand BRAW. Specialøl fra BRAW er brygget ud fra en legende og eksperimenterende tilgang og kommer tilmed i forskellige farverige og lækre designs. Det interessante og iøjnefaldende design gør dem helt perfekte til den lidt anderledes gave eller en ekstra belønning til dig, der fortjener noget ekstra lækkert. BRAW specialøl kommer i pakker med en 44 cl dåse i hver.


Specialøl i god kvalitet fra et af Danmarks første mikrobryggerier

Som et af Danmarks første mikrobryggerier, lægger vi hos Nørrebro Bryghus stor ære i at kombinere friske ideer, trends, inspiration og konstant udvikling med kærlighed til øl og stor respekt for de gamle traditioner for ølbrygning. Med stor kærlighed til både klassiske øltyper og specialøl, er vi gennem et årti og 250 forskellige almene- og specialøl blevet et fast omdrejningspunkt i den danske ølkultur.

Vores mange års passion for ølbryggeri har resulteret i en lang række forskellige klassiske øltyper og specialøl med både klassiske, nye og spændende ingredienser og smagsindtryk. Du kan for eksempel prøve vores populære, bittersøde Elderflower IPA, som er brygget på amerikansk humle og med hyldeblomst fra Bornholms mosteri. Er du mere til en frugtig New England style IPA, kan du prøve vores specialøl Brawsome fra BRAW, som er fra et bryggeri drevet af socialt marginaliserede grupper. I den mere klassiske ende, har vi Ravnsborg Rød, som ikke er en typisk specialøl, men nærmere en variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Blød, rund og fyldig med en blid bitterhed og cremet fylde. Hvis ikke du er til specialøl, eller bare har mere lyst til en klassiker, kan du prøve vores Gamle Københavner. En meget historisk klassisk lager øl brygget på 100% dansk økologisk malt, som er helt perfekt til det klassiske danske frokostbord og gryderetter. Tag et kig i vores katalog af klassiske øltyper og specialøl, og find dine favoritter.

Vil du være helt sikker på, at du finder den bedste specialøl eller klassiker til lige netop din smag, kan du bestille en ølsmagning med ølforedrag på vores bryggeri i Ryesgade. Til ølsmagningen vil I både få mulighed for at smage vores klassiske Nørrebro Bryghus øl og de eksperimenterende specialøl fra BRAW. Er du lidt af en øl-nørd, og kunne du tænke dig at dykke dybere ned i øllets historie og smage flere forskellige specialøl, kan du også booke en avanceret ølsmagning. Læs mere om ølsmagning her.


Med Nørrebro Bryghus specialøl er du garanteret gode smagsoplevelser

Hos Nørrebro Bryghus og BRAW udvikler vi konstant på de klassiske øltyper, og vi lægger altid stor værdi i at være kreative og alsidige i vores udvikling af nye almene og specialøl. Derfor finder du altid en stor variation af smagfulde, interessante og klassiske øl i vores sortiment, som byder på både søde, sure, bitre, kraftige, milde, tørre og humlede øl. Uanset hvilken af de klassiske øltyper eller specialøl, du foretrækker, udbyder vi altid øl for enhver smag, enhver sindsstemning og til enhver anledning.

Du kan også smage vores specialøl i vores restaurant Nørrebro Bryghus. Her serverer vi øl for enhver smag og afstemmer øl og mad, så du får ølmenuer, der passer perfekt til det aktuelle menukort. Du kan læse mere om hvilke specialøl, vi serverer på restauranten lige nu her.

Når du køber specialøl hos Nørrebro Bryghus, får du altså ikke bare billige specialøl sendt til døren, men derimod velsmagende øl af økologiske råvarer, inspireret af årstiderne, trends og andre ølkulturer og brygget med stor respekt for kvaliteten, der er nødvendig for at lave Danmarks måske bedste specialøl. Leder du efter kvalitetsrige og smagfulde specialøl på tilbud kan du dog altid holde et vågent øje her på siden efter aktuelle tilbud på forskellige øltyper.

Bestil dine specialøl lige til døren

Når du bestiller øl fra vores webshop, får du nem og sikker betaling, og du får leveret dine øl til døren inden for bare 1-2 hverdage. Med andre ord: find dine favoritter blandt vores spændende og smagfulde klassiske øltyper og specialøl ovenfor, og sluk tørsten med en af Danmarks bedste specialøl eller klassikere om kun få dage.

 

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Mail til bryggeri og webshop: support@noerrebrobryghus.dk
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70

Baldersbuen 25
2640 Hedehusene

Åbningstider

Man-tor:
12.00-22.00
Fre-lør:
12.00-22.00
Søn:
12.00-22.00

Sidste ordre skal bestilles inden kl. 22.00 fra mandag - lørdag og før kl. 21.00 søndag.

Lukkedage
23. - 27. december
31. december - 1. januar

Webshop

Køb øl til døren her

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


X
×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu