WACK WORLD CUP BOX💲

kr.300.00

  • Donation på 100 kr. til Amnesty
  • One love & plads til alle 🌈
  • Wack World Cup 💲
  • Nyd øko øl og støt Amnesty

Bestil inden

og vi sender i dag!

VED KØB AF DENNE KASSE STØTTER DU AMNESTYS ARBEJDE MED 100 KR.

Den mest skandaliserede sportsbegivenhed i verdenshistorien foregår lige nu. VM i herrefodbold afholdes nemlig  i en ørkenstat der ser stort på menneskerettigheder, har haft miserable forhold for migrantarbejdere, straffer LGBTQ+ personer med fængsel for at følge deres hjerter, og på toppen af det, er der vist også noget med nogle kuverter med pengesedler, der tilfældigvis landede hos meget indflydelsesrige folk💸

Wack World Cup er et udtryk for den dybt tragiske beslutning at placere VM i Qatar, og ikke mindst de følger det har haft for de millioner af migrantarbejdere. De har arbejdet under slavelignende forhold for at gøre den lille ørkenstat med 300.000 indbyggere og yderst Laissez faire forhold til menneskerettigheder, pressefrihed osv. klar til at afholde Verdens største sportsbegivenhed.

Listen af tragiske ting i forbindelse med VM i Qatar er alenlang, og det er i vores optik indbegrebet af Wack World Cup💲

VI ELSKER FODBOLD. HADER URETFÆRDIGHED!

Tryk læs mere for at læse, hvorfor vi donerer 100 kr. pr. solgte kasse til lige netop Amnestys arbejde.

Når VM slutrunden i herrefodbold fløjtes i gang i Qatar, sker det på en trist baggrund. I forbindelse med forberedelserne til slutrunden har Amnesty kunne dokumentere alvorlige krænkelser af migrantarbejderes menneskerettigheder. Dette VM har nemlig kostet både rettigheder og liv blandt Qatars hårdtarbejdende migrantarbejdere. Amnesty har siden 2013 dokumenteret forholdene i Qatar, så FIFA, fodboldforbund, regeringer og fans er opmærksomme på forholdene omkring VM.

Selvom Qatar i 2017 introducerede en række tiltag for at forbedre migrantarbejdernes rettigheder, har de ikke formået at håndhæve eller implementere reglerne. Det betyder, at størstedelen af migrantarbejdere i Qatar stadig oplever systematisk udnyttelse af deres arbejdsgivere.

FIFA og Qatar har et ansvar for at rette op på den skade, som er forvoldt de migrantarbejdere, der har været tilknyttet VM-byggerierne og den infrastruktur, som gør det muligt for Qatar at være værtsland for VM.

Støt Amnestys arbejde for fair behandling af migrantarbejderne – også når VM slutter.

Qatar og FIFA skal kompensere de migrantarbejdere, der er blevet udnyttet og krænket for at gøre VM slutrunden mulig.
Skriv under her

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): HJØL426110011 Varekategorier: ,

Beskrivelse

3 x ALL INCLUSIVE
44 cl dåse
Gylden lager med 5,2% alkohol lavet i samarbejde med AIDS-Fondet i forbindelse md CPH Pride 2022. 

3 x NØRREBRO PILSNER
33 cl. flaske
Brygges på ren pilsnermalt, som giver en klar og gylden øl, præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag. Smagen er rund og let fyldig uden påtrængende bitterhed og dufter af frisk humle. Styrken er på 4,6 % alkohol.

3 x Elderflower Session IPA
33 cl. flaske
Vores Elderflower Session IPA er tilført en lækker økologisk hyldeblomstsaft. Der er også blevet tilsat en del speltmalt, som giver øllet en mild, lidt sød og nødde-agtig smagsnuance med 5,0% alkohol.

3 x NEIPA
33 cl flaske
New England IPA med 6,0% alkohol er en fyldig og frugtig IPA brygget med store mængder humle som giver øllen en duft af tropiske frugter.
Den har blid bitterhed og passer perfekt på en sommerdag.

Yderligere information

Vægt 7 kg