Ravnsborg Rød

kr.22.00

Bestil inden

og vi sender i dag!

33 cl. flaske fra Nørrebro Bryghus
Red ale 5,5%

Ravnsborg Rød er en rigtig Nørrebro klassiker. Det er en variant af den klassiske britiske amber eller red ale og har en rigtig god fylde og en blød, rund og krydret smag.

Duften er lidt krydret, og kan måske lede tankerne hen på nelliker eller lignende, selvom der overhovedet ikke er nelliker i. Øllen er nemlig kun lavet på de fire hovedingredienser, der er i øl – vand, malt, humle og gær.
Når man smager på øllen har den en god, næsten cremet, fylde og en lidt krydret smag fra de meget brændte malte der er i den. Den krydrede smag kommer også fra humletypen cascade, som er den, der er brugt i denne øl, og giver samtidig også en blid bitterhed.

Passer til:
Stegt kød, gryderetter, husmandskost og smørrebrød.

Ravnsborg Rød er hvad brygmester Michael Rahbek klassificerer som en del af arvesølvet her hos Nørrebro Bryghus, da det er en af de gamle varianter helt tilbage fra 2004.

Den hedder ‘Ravnsborg’ til ære for et lille bryggeri, der engang lå på Ravnsborggade, som ligger i forlængelse af Ryesgade. ‘Rød’ kommer fra at øllet er en Irish Red Ale = Ravnsborg Rød.

Man kan se når man hælder øllen op at den har det her rødlige skær i den meget mørke ravfarve. Skummet bærer også præg af den rødbrune øl, da den er mere beigefarvet end hvid.

Skål!

Prisen er eksklusive pant, som er 1 kr. pr. flaske/dåse
Pris pr. liter: 50,50 kr.

Læs mere...

Varenummer (SKU): HJØL0040114 Varekategorier: , , ,

Yderligere information

Vægt 0.7 kg
GTIN

5704097341118