One Love Bundle 🌈

kr.300.00

  • Donation på 100 kr. til Amnesty
  • One love & plads til alle 🌈
  • Wack World Cup 💲
  • Nyd øko øl og støt Amnesty

Bestil inden

og vi sender i dag!

VED KØB AF DENNE KASSE STØTTER DU AMNESTYS ARBEJDE MED 100 KR.

Den mest skandaliserede sportsbegivenhed i verdenshistorien foregår lige nu. VM i herrefodbold afholdes nemlig  i en ørkenstat der ser stort på menneskerettigheder, har haft miserable forhold for migrantarbejdere, straffer LGBTQ+ personer med fængsel for at følge deres hjerter, og på toppen af det, er der vist også noget med nogle kuverter med pengesedler, der tilfældigvis landede hos meget indflydelsesrige folk💸

I kampene op til VM har flere landsholdsanførere, bl.a. Danmarks Simon Kjær, båret One Love anførerbindet, der skal være med til at sætte fokus på at inkludere og forene fremfor at diskriminere og udelukke.
Fodboldens magthavere har inden første kamp, besluttet at straffe Anførerne med et gult kort, hvis de bærer One Love bindet, men vi håber inderligt at holdene vil trodse dette, selvom der ikke er meget der tyder på det.

ONE LOVE & PLADS TIL ALLE 🌈

VI ELSKER FODBOLD. HADER URETFÆRDIGHED!

Tryk læs mere for at læse, hvorfor vi donerer 100 kr. pr. solgte kasse til lige netop Amnestys arbejde.

Når VM slutrunden i herrefodbold fløjtes i gang i Qatar, sker det på en trist baggrund. I forbindelse med forberedelserne til slutrunden har Amnesty kunne dokumentere alvorlige krænkelser af migrantarbejderes menneskerettigheder. Dette VM har nemlig kostet både rettigheder og liv blandt Qatars hårdtarbejdende migrantarbejdere. Amnesty har siden 2013 dokumenteret forholdene i Qatar, så FIFA, fodboldforbund, regeringer og fans er opmærksomme på forholdene omkring VM.

Selvom Qatar i 2017 introducerede en række tiltag for at forbedre migrantarbejdernes rettigheder, har de ikke formået at håndhæve eller implementere reglerne. Det betyder, at størstedelen af migrantarbejdere i Qatar stadig oplever systematisk udnyttelse af deres arbejdsgivere.

FIFA og Qatar har et ansvar for at rette op på den skade, som er forvoldt de migrantarbejdere, der har været tilknyttet VM-byggerierne og den infrastruktur, som gør det muligt for Qatar at være værtsland for VM.

Støt Amnestys arbejde for fair behandling af migrantarbejderne – også når VM slutter.

Qatar og FIFA skal kompensere de migrantarbejdere, der er blevet udnyttet og krænket for at gøre VM slutrunden mulig.
Skriv under her

 

Læs mere...

Varenummer (SKU): HJØL426110012 Varekategorier: ,

Beskrivelse

3 x ALL INCLUSIVE
44 cl dåse
Gylden lager med 5,2% alkohol lavet i samarbejde med AIDS-Fondet i forbindelse md CPH Pride 2022. 

3 x BOMBAY IPA
33 cl. flaske
En kraftig øl med 6,5% alkohol, brygget bl.a. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

3 x BLANCHE
Frisk og tørstslukkende Witbier på 4,9% alkohol og et hint af lime.

3 x Nørrebro Æblecider
Økologisk æblecider med en perfekt balance mellem sødme og bitterhed.

Yderligere information

Vægt 7 kg