Ølsmagning og quiz

kr.295.00

  • Oplagt at dele 2 personer
  • Ølsmagning og quiz
  • Ta' med på ølrejse
  • Ølsmagningsvideo m/ brygmesteren

Bestil inden

og vi sender i dag!

Virtuel ølsmagning m/ quiz – Der er 2 glas i kassen, så I nemt kan dele ølsmagningen!
6x 33 cl flaskeøl fra Nørrebro Bryghus og 1x 44cl dåse fra BRAW samt 2 speciallavede smageglas og Kahoot Quiz

Vi leverer øllene og underholdningen til jeres hyggeaften derhjemme.

Vi har været i studiet og lavet en ølsmagning til dig, hvor du skal smage dig igennem 6 øl fra Nørrebro Bryghus og 1 fra BRAW.

 

På ølrejsen bliver du guidet af vores brygmester Michael Rahbek, der blandt andet byder på øl-anekdoter, en rejse “down memory lane”, besøg hos bryggeren fra BRAW Emil Rosendahl og selvfølgelig masser af ølviden og ikke mindst anledninger til at skåle.

I løbet af smagningen kan I teste jeres viden, og finde ud af hvem der er bedst til at lytte, da I i løbet af smagningen kan dyste i en Kahoot quiz omkring ølsmagningen.

I får desuden tilsendt et special smageglas fra Nørrebro Bryghus i pakken, så øllets duft og smag for alvor kommer til sin ret.

Med andre ord er hele aftenenes underholdning hjemme ved køb af denne virtuelle ølsmagning samtidig med at du bliver klogere på øllets verden.

Psst! Vi sender i øvrigt link til video og quiz i bekræftelsesmailen.

Læs mere...

Varenummer (SKU): HJØL28011001 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

1 x Stan The Man
Ufiltreret pilsner fra BRAW med 4,6% alkohol på 44 cl dåse

1 x New York Lager
En traditionel amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

1 x Stuykman Weissbier
Traditionel tysk weissbier med 5,0% alkohol brygget på økologisk pilsnermalt og hvedemalt. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl.

1 x Kings County
Nørrebro Bryghus´ første gæstebryg – en klassisk amerikansk brown ale på 5,5 % alkohol modelleret efter gæstebryggeren Garrett Oliver’s egen Brooklyn Brown Ale. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

1 x Ravnsborg Rød
En variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtrig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt og et krydret indslag af cascade humle. Blid bitterhed og en cremet fylde.

1 x Bombay IPA
En kraftig øl med 6,5% alkohol, brygget bl.A. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

1 x Nordvest Porter
Nørrebro Bryghus’ klassiske porter med 7,0% alkohol er brygget på økologiske råvarer: malt, havre og humle. Nordvest Porter bringer en kraftig aroma til bordet og har en dyb, brun farve. Noter af tørret frugt og mælkechokolade giver øllen en rund og sød smag, præcis som en ægte porter-elsker vil forvente.

2 x Nørrebro Bryghus smageglas

Yderligere information

Vægt 6 kg