Ølsmagning m/quiz på kontoret

kr.200.00

  • Unik øloplevelse for dig og kollegerne
  • Skræddersyet ølsmagning til jer
  • Nem underholdning til firmafesten
  • Øllene sendes direkte til kontoret

Bestil inden

og vi sender i dag!

Den perfekte live ølsmagning med quiz for dig og dine kolleger.
Ølsmagning med quiz på jeres kontor | 4 x Nørrebro Bryghus flaske øl | 1 x BRAW 44cl dåse | Smageglas og Maskchips

Vi sender øllene til jeres kontor et par dage i forvejen og så inviterer en af vores øleksperter jer med på en ølrejse på en times tid, hvor I skal smage jer igennem flere forskellige ølvarianter, samtidig med at I bliver klogere på øllets og Nørrebro Bryghus’ historie. Til sidst skal firmaet klogeste “ølhoved” findes, når der skal quizzes i ølviden, og vinderen får udover æren også en ølpræmie med hjem.

Eftersom det er en smagning beregner vi, at man er 2 personer om at dele en øl og 4 personer om at dele chipsene, så hvis I ønsker at bestille flere øl til bagefter kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

  • :

Eller ring til Mathias på 21250087
Bemærk at prisen på 200 kr. pr. person er ekskl. moms, fragt og transportgebyr og er for minimum 25 deltagere eller en minimumsomsætning på 5.000 kr..

Eftersom vores øleksperter hører til i København varierer vores transportgebyr ud fra placering af jeres virksomhed.
Storkøbenhavn: 500 kr.
Øvrige Sjælland: 1.000 kr.
Øvrige Danmark: Spørg efter pris (Alternativt kan det også klares virtuelt)

Vores øleksperter har forberedt en skøn ølrejse, hvor I kommer godt rundt i øllets verden, når I skal smage på 2 pilsnere, IPA, Weissbier og Brown Ale.
Såfremt I ønsker en anden løsning, kan vi være behjælpelige med at skræddersy en smagning ud fra jeres ønsker.

Ølsmagning er som udgangspunkt til minimum 20 personer.
Er I færre end 40 personer kan det stadigvæk lade sig gøre, dog er minimumspriser 8.000 kr. eks. moms, fragt og transportgebyr.

Læs mere...

Varekategorier: ,

Beskrivelse

1 x Stan The Man 44 cl Dåse
Pilsner fra BRAW med 4,3% alkohol
En forrygende ufiltreret tysk inspireret pilsner fra vores sub-brand BRAW. Klar og ren i smagen

1 x Kings County Brown Ale 33 cl flaske
Nørrebro Bryghus´ første gæstebryg – en klassisk amerikansk brown ale på 5,5 % alkohol modelleret efter gæstebryggeren Garrett Oliver’s egen Brooklyn Brown Ale. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

1 x Bombay IPA 33 cl flaske
Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit – india pale ale. En kraftig øl, brygget bl.A. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

1 x Stuykman Weissbier 33 cl flaske
Traditionel tysk weissbier med 5,0% alkohol brygget på økologisk pilsnermalt og hvedemalt. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl.

1 x New York Lager 33 cl flaske
New York Lager En traditionel amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

Smageglas og Maskchips fra Agrain