Ølcocktail kasse

kr.260.00

  • Lav lækre ølcocktails
  • Sommerøl og cocktails
  • 5 Ølcocktail opskrifter
  • Imponer dine sommergæster

Bestil inden

og vi sender i dag!

4 x Blanche | 3 x Beach IPA | 3 x Ravnsborg Rød |3 x Elderflower SIPA | 1 x Ølcocktail Leksikon (1. bind)

Et must have, hvis du vil imponere dine gæster med vanvittigt lækre ølcocktails.
Denne sommer kan du godt pakke de klassiske G&T’s og Rom & Cola væk, når årets havefest løber af stablen, for med denne kasse med øl og opskrifter til ølcocktails garanterer vi at du og dine gæster får en wow/aha/kan øl virkelig smage sådan oplevelse.

Ved køb sender vi dig en indkøbsliste, så du kan se hvad du skal købe ekstra for at lave de lækre ølcocktails derhjemme.

Varenummer (SKU): HJØL51711101 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

4 x 33 cl Blanche
Frisk og tørstslukkende Witbier på 4,9% alkohol og et hint af lime.Lys og ufiltreret med en dejlig frugtig citrus aroma samt en sødmefuld smag. Passer helt perfekt til en varm sommerdag!

3 x 33 cl Ravnsborg Rød
En variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtrig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt og et krydret indslag. Blid bitterhed og en cremet fylde.

3 x 33 cl. Elderflower Session IPA
Vores Elderflower Session IPA er tilført en lækker, økologisk hyldeblomstsaft. Der er også blevet tilsat en del speltmalt, som giver øllet en mild, lidt sød og nødde-agtig smagsnuance med 5,0% alkohol.

3 x 33 cl Beach IPA
En tropisk inspireret IPA med 6,5% alkohol.
Den er kraftig som en lille storm i Caribien, øllet er tørhumlet med Citra humle, som giver noter af grapefrugt, melon, lime, stikkelsbær og passionsfrugt.
”Beach” har en god bitterhed, let sødme og en god mundfylde.

Man kan tænke sig til en lille palme ø, bare lige sidde der og nyde sol og strand. Den kan drikkes til de fleste krydrede retter eller bare som tørstslukker

 

Yderligere information

Vægt 9.50 kg