Nordvest Porter

kr.21.00

Bestil inden

og vi sender i dag!

33 cl. flaske fra Nørrebro Bryghus
Porter – 7%

Velkommen til det sorte hjørne!
Vores version af en porter er Nordvest Porter, som er brygget på økologisk malt, havre og humle. Det er en klassisk engelsk porter med masser af fylde, kakao og en relativt høj alkoholprocent på 7%.

Når man hælder øllen op vil man se at øllen næsten er kulsort og har en brunlig skum. Når vi dufter til den, så får vi lige nøjagtig de her klassiske dufte fra en porter – kaffe og kakao, som nærmest dufter brændt. Smagen er dyb, rund og sød med noter af tørret frugt og mælkechokolade.

Nordvest Porter går specielt godt til stegt eller grillet kød og gryderetter.

Ifølge vores brygmester, Michael Rahbek, kan porteren drikkes til det meste.

Porteren har i mange år været regnet som manden på bænkens øl, som man drikker både varm og kold. Men porteren kan meget mere end det.

Historisk set ved man ikke hvordan porteren er opstået, men én af fortællingerne beskriver at ham, der skulle have vendt det forspirede korn, var faldet i søvn, og derfor var kornet blevet brændt og sort. Man bryggede dog alligevel en portion øl på det, og solgte det billigt til havnearbejderne, som på engelsk blev kaldt for ‘Porter’, der drak hvad som helst. Historien går så på at de så godt kunne lide øllen at de bad om mere, og brygmesteren begyndte at brænde kornene med vilje.

Skål!

Prisen er eksklusive pant, som er 1 kr. pr. flaske/dåse
Pris pr. liter: 50,50 kr.

Læs mere...

Varenummer (SKU): HJØL0140114 Varekategorier: , ,

Yderligere information

Vægt 0.7 kg
GTIN

5704097343136