New York Lager

kr.22.00

Bestil inden

og vi sender i dag!

33 cl. flaske fra Nørrebro Bryghus

Golden Lager – 5,2%

The American Dream på danske plader. New York Lager er en amerikansk-inspireret pilsner, og er en af Nørrebro Bryghus’ ældste øl som trækker sine spor helt tilbage til 2003, som er fødselsåret for Nørrebro Bryghus.

New York Lager adskiller sig især fra en klassisk pilsner i smagen, hvor vi altså får en masse humle, men uden bitterheden og samtidig har den også en kraftigere maltprofil. Dette gør New York Lager til en let-drikkelig lager med masser af kraft.
Den har en flot, gylden ravfarve og tykt, hvidt skum. Når man dufter til den, kan man ane den nordamerikanske cascade humle, som giver en diskret duft af appelsin.

Den passer især godt til lyst kød, stegt fjerkræ, sandwiches og smørrebrød.

Det er en amerikansk inspireret pilsner, hvor man i bryghusets spæde start har haft tankerne på forbudstiden i USA – hvordan ville en øl være lavet i USA i en tid, hvor alkohol var forbudt? Svaret på dette blev altså New York Lager, som både har en masse kraft og fylde med en mørkgylden farve. Det er en lager-øl, hvilket betyder at den tilhører den type af øl, som er undergæret. New York Lager er også tørhumlet, hvilket betyder at man har tilføjet humle efter at øllet er færdiglavet på gæringstanken.

Skål!

Prisen er eksklusive pant, som er 1 kr. pr. flaske/dåse
Pris pr. liter: 50,50 kr.

Gå tilbage til webshop

Læs mere...

Varenummer (SKU): HJØL0030114 Varekategorier: , , , ,

Yderligere information

Vægt 0.7 kg
GTIN

5704097342108