IPA kassen

DKK350.00

  • Til IPA elskere
  • Vores favorit IPA's

Bestil inden

og vi sender i dag!

Perfekt til dig der elsker IPA!
6 flaskeøl fra Nørrebro Bryghus | 2 dåser fra BRAW | 2 Infernøl

IPA’s har taget Danmark med storm, og vi har valgt 6 af vores favoritter i denne kasse, der passer perfekt til dig, der gerne vil udforske IPA’ens verden.

I kassen finder du 5 forskellige øl, og i løbet af din IPA rejse, skal du smage alt fra lette Session IPA’s, over en af de første IPA’s på det danske marked, til en tung dobbelt IPA fra BRAW.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): HJØL46511101 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

2 x Actually Die Hard is a Christmas Movie
44 cl dåse fra BRAW
DIPA med 7,5% alkohol fra BRAW. Argumenterne for at Die Hard rent faktisk er en julefilm er mange, eller er i hvert fald til stede, hvis man kigger grundigt efter 🙂 Julefilm eller ej, vi skåler i denne skønne DIPA, mens vi læner os tilbage i sofaen.

2 x Jingle My Fucking Bells 44 cl dåse
44 cl dåse fra BRAW
Session IPA med 5,0% alkohol fra BRAW.

3 x Elderflower Session IPA
33 cl. flaske
Vores Elderflower Session IPA er tilført en lækker, økologisk hyldeblomstsaft, som vi har fået over fra Bornholms Mosteri. Der er også blevet tilsat en del speltmalt, som giver øllet en mild, lidt sød og nødde-agtig smagsnuance med 5,0% alkohol.

3 x Bombay IPA
33 cl. flaske
En kraftig øl med 6,5% alkohol, brygget bl.a. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

2 x Beach IPA
En tropisk inspireret IPA med 6,5% alkohol.
Den er kraftig som en lille storm i Caribien, øllet er tørhumlet med Citra humle, som giver noter af grapefrugt, melon, lime, stikkelsbær og passionsfrugt.
”Beach” har en god bitterhed, let sødme og en god mundfylde.

Man kan tænke sig til en lille palme ø, bare lige sidde der og nyde sol og strand. Den kan drikkes til de fleste krydrede retter eller bare som tørstslukker.

Yderligere information

Vægt7.5 kg
GTIN

5704097026510