Adventskalender 2022

kr.250.00

  • Perfekt Adventsgave
  • Ny øl hver adventsweekend

Bestil inden

og vi sender i dag!

8 øl | 4 låger | Ekstra ølgave med kort holdbarhed
Oplagt som Adventsgave og til deling

Årets Adventskalender med unikke juleøl fra vores rebelske lillesøster BRAW og prisvindende juleøl fra Nørrebro Bryghus.

Vores brygmester tager dig med på rejse i juleøllets verden med vores adventskalender. Vi åbner en ny låge i den online adventskalender hver fredag kl. 12.00 hvor brygmesteren afslører hvilke øl varianter I skal nyde i løbet af weekenden, og forklarer tankerne bag øllen, og krydrer det med en lille hyggelig juleanekdote fra øllets verden.

Du får tilsendt alle øllene i en samlet kasse, hvor der også er et link og QR kode til online kalenderen, hvor der bliver uploadet en ny video med brygmesteren hver fredag kl. 12.00 i adventsperioden.

Øllene er ikke pakket ind i en speciallavet julekasse fyldt med farver og nisser, da vi ikke ønsker at belaste Moder Jord unødigt, så du modtager øllene i vores normale brune webshopkasse.
I kassen er der en flyer, der beskriver hvornår I skal nyde de forskellige øl, så du kan pakke øllene ind, hvis du giver det som en gave og ønsker at overraske modtageren.

Selvom det kan være svært ikke at drikke foran, anbefaler vi at I venter med at nyde øllene, til vores brygmester siger til, så I kan få en øl anekdote med på vejen.

Kalenderen er oplagt at dele 2 personer, men vi sladrer ikke hvis du bestiller den til dig selv 🙂

Læs mere...

På lager

Varenummer (SKU): HJØL52031101 Varekategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

I kassen finder du følgende:

2 x Actually Die Hard is a Christmas Movie 44 cl Dåse
Kendt fra Natholdets julekalender 2019

DIPA med 7,5% alkohol fra BRAW. Argumenterne for at Die Hard rent faktisk er en julefilm er mange, eller er i hvert fald til stede, hvis man kigger grundigt efter 🙂 Julefilm eller ej, vi skåler i denne skønne DIPA, mens vi læner os tilbage i sofaen og nyder julens film.

2 x Nørrebro Julebryg 33 cl flaske
Prisvinder i Jyllands-Postens smagstest 2019

Passer perfekt til julemaden, stegt kød og gryderetter.
En unik, mørk filtreret ale på 7,0 % alkohol. Brygget på økologiske malte af byg, hvede og rug.

Smagsat med en julehemmelig krydderi-blanding. Fyldig, kompleks krydret duft og en kraftig syrlig og sødmefuld smag med en letbitter finish.

2 x Jule IPA 33 cl flaske
Prisvinder i Politikens smagstest 2019

Den friske tørstslukker efter julefrokosten.
Nørrebro Jule IPA som er på 6,3 % alkohol er en dejlig fyldig Amerikansk IPA tilsat julens søde appelsiner fra Bornholms Mosteri.
Øllen er frugtig og humlet med en god bitterhed og passer rigtig godt til alle julens retter eller blot som tørstslukker i den smukke vintertid.


2 x All Inclusive 44 cl dåse 
Gylden lager med 5,2% alkohol lavet i samarbejde med AIDS-Fondet, hvor alt overskud går til deres arbejde.  

Yderligere information

GTIN

5704097012032

Du kunne også være interesseret i...