Året rundt kassen

kr.250.00

  • God allrounder
  • Mini rundrejse i specialøl

Bestil inden

og vi sender i dag!

12 x 33 cl flasker fra Nørrebro Bryghus
En kasse der passer til alle lejligheder og alle årstider.

Denne kasse indeholder 4 forskellige øltyper og er oplagt til dig, der ønsker at prøve lidt forskellige øl, der alle er let drikkelige, men samtidig byder på vidt forskellige smags oplevelser.

Varenummer (SKU): HJØL10501011 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Kassen indeholder:

3 x New York Lager
En traditionel amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

3 x Nørrebro Pilsner
Brygges på ren pilsnermalt, som giver en klar og gylden øl, præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag. Smagen er rund og let fyldig uden påtrængende bitterhed og dufter af frisk humle. Styrken er på 4,6 % alkohol.

3 x Bombay IPA
En kraftig øl med 6,5% alkohol, brygget bl.A. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

3 x Kings County Brown Ale
Nørrebro Bryghus´ første gæstebryg – en klassisk amerikansk brown ale på 5,5 % alkohol modelleret efter gæstebryggeren Garrett Oliver’s egen Brooklyn Brown Ale. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt.

Yderligere information

Vægt 7.5 kg
GTIN

5704097050508