TIK og Nørrebro Bryghus

Vi på Nørrebro Bryghus er glade og stolte over at være sponsor for TIK håndbold 

TIK håndbold er en forening med ambitioner om at skabe sportslige resultater og øge niveauet for deres håndbold klub. Men derudover har TIK også fokus på at skabe et miljø med plads til alle, hvor det ikke kun handler om præstestationerne. SÅ uanset om man drømmer om at være den nye Mikkel Hansen, eller om man blot ønsker at være i et godt socialt miljø, så er TIK Håndbold en fantastisk klub at være en del af. 

Vi på Nørrebro Bryghus syntes at TIK´s værdier er noget vi kan nikke genkendende til, og derfor var det en oplagt mulighed for os, om at blive sponsor for dem. Men ikke nok med det, så er der også en geografisk ideologi i projektet. Vores bryggeri i Hedehusene er en del af Taastrups lokalmiljø, som vi godt kunne tænke os at støtte op om. TIK Håndbold er en lokal forening som ønsker at udbredte håndbolden i lokalmiljøet, derfor mener vi at der er en god synergi i vores samarbejde. 


Bryggeriet i Hedehusene

I vores bryggeri i Hedehusene kan du og dit firma kan komme på bryggeribesøg med ølsmagning. Her vil vores kompetente bryggere tage jer igennem hele brygningsprocessen samt alle facetter af vores øl. 


Vores øl

Vores New York Lager kan du blandt andet købe i TIK-Baren og Meny i Taastrup. Men udover dette har vi flere forhandlere rundt omkring, hvor du kan købe vores forskellige produkter. Tjek vores forhandlerlister for at finde din nærmeste forhandler. 


Fredagsbar på abonnoment

Nørrebro Bryghus tilbyder fredagsbar på abonnement til dig og dine kolleger, så i har de bedst mulige forudsætninger for at skyde weekenden godt igang. Tjek vores forskellige pakkeløsninger, og find den der passer bedst til jeres behov.


Vores restaurant

Vores restaurant er placeret i hjertet af Nørrebro. Her byder vi indenfor til en gastronomisk oplevelse, som er sat sammen af vores dygtige kokke. Vi fokusere på at forbinde den gode madoplevelse i sammenspil med øllets mange anvendelsesmuligheder. Kom ind forbi og sæt dig til bords, alt i mens vi forkæler dine smagsløg.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Find vores kontrolrapporter her

Åbningstider

Åbningstider i restauranten:

Mandag: Lukket

Tir-ons:
12.00-23.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage
23/12 - 26/12
31/12 - 9/1

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole