Støt Amnesty og nyd øl

En af de mest skandaliserede sportsbegivenheder i verdenshistorien foregår lige nu, og i den forbindelse har Nørrebro Bryghus lavet et samarbejde med Amnesty, hvor de donerer alt overskud. til Amnestys arbejde hver gang, der bliver solgt en af VM-pakkerne på ølbryggernes webshop.

”Vi syntes at det er tragisk at VM i herrefodbold afholdes i en ørkenstat der ser stort på menneskerettigheder, har haft miserable forhold for migrantarbejdere, straffer LGBTQ+ personer med fængsel for at følge deres hjerter, og på toppen af det, er der vist også noget med nogle kuverter med pengesedler, der tilfældigvis landede hos meget indflydelsesrige folk” udtaler Adm. Direktør for Nørrebro Bryghus, Martin Thomsen.

Amnesty har i en længere årrække haft fokus på VM i Qatar og i særdeleshed de brud på basale menneskerettigheder, der har været i forbindelse med forberedelserne til slutrunden.

”Vi har den dybeste respekt for den utrættelige indsats Amnesty laver, og det falder os helt naturligt at støtte dem i deres arbejde. Ligesom Amnesty syntes vi at det er helt okay, at man har lyst til at følge kampene og støtte ens hold, dog håber og tror vi at de forfærdelige hændelser i forberedelserne til VM, ikke går i glemmebogen når fodboldeuforien rammer det ganske land – For ligesom Amnesty Elsker vi fodbold, men hader uretfærdighed” siger Martin Thomsen.

Du har mulighed for at bestille ølpakkerne med de 100 kr. i donation så længe VM varer, altså til og med d. 18/12.

Læs mere her


UNDERSKRIFT TIL FORDEL FOR MIGRANTARBEJDERNE

Under forberedelserne til VM i herrefodbold i Qatar har Amnesty dokumenteret krænkelser af migrantarbejdernes rettigheder. Det er på tide, at FIFA og Qatar kompenserer de migrantarbejdere, der har arbejdet under frygtelige arbejdsforhold for at gøre slutrunden mulig. ”Vi vil opfordre folk til at støtte Amnestys underskriftindsamling til fordel for migrantarbejderne, da vi mener at Qatar og FIFA skal kompensere de migrantarbejdere, der er blevet udnyttet og krænket for at gøre VM slutrunden mulig” afslutter Martin Thomsen.

Join the movement og skriv under her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole