Unikke fest- og selskabslokaler i København

Mangler du et festlokale til din fødselsdag, polterabend, reception, firmajulefrokost eller noget helt femte? Lej vores bryghus som festlokale, og afhold dit arrangement i hjertet af Nørrebro.

Når du booker vores bryghus som festlokale eller selskabslokale, sørger vi naturligvis for mad og øl til jer, så I kan læne jer tilbage og nyde besøget. Psst! Vi har også vin og cocktails.

Lokalerne er efter aftale gratis at leje, såfremt den aftalte minimum omsætning nås. Bemærk at dette aftales fra gang til gang og afhænger af tidspunkt, opsætning osv. 

I kan vælge mellem forskellige festlokaler og selskabslokaler, hvor vi kan huse mellem 4 og 350 gæster, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for din fest.

Selskabslokaler med mad og kvalitetsøl

Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet, som henter inspiration i det franske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier.

Vores køkken benytter mange nordiske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimenterer og udvikler på den danske gastronomi, og menukortet fornyes flere gange årligt. Vi byder på en masse spændende mad, hvad enten I er på udkig efter en 4-retters menu eller lækker delemad rundt om bordet.

Foretrækker I vegansk mad? Intet problem. Når du lejer et festlokale eller selskabslokale hos os, har du stor frihed til at vælge og tilpasse maden til dine ønsker og behov. Vi har flere lækre veganske alternativer i vores menukort, blandt andet en forrygende 4-retters vegansk sæsonmenu.

Gør aftenen ekstra nem og behagelig - Bestil maden i forvejen

Når du lejer vores lokaler til fest, selskaber eller andre arrangementer, har du selv mulighed for at vælge den mad, du ønsker, vi serverer for jer. Vi vil gerne gøre aftenen så nem, som muligt for dig og dit selskab.

Derfor beder vi jer ved selskaber over 8 personer om at bestille mad på forhånd. Vi guider jer naturligvis i vores menukort, så vi sammen kan finde frem til den menu, der passer bedst til jeres arrangement. I de fleste tilfælde anbefaler vi vores 4-retters sæsonmenu om aftenen, fordi den passer rigtig godt sammen med vores ølmenuer.

En hel aften på Bryghuset

Skal I have den perfekte aften hos os, anbefaler vi vores helaftensarrangement, hvor vi sørger for alt på aftenen.

Prisen for vores helaftensarrangement er DKK 995,- per kuvert.

Arrangementet indeholder:
- Velkomstdrink
- Snacks
- 3-retters sæson menu
- Ølmenu
- Kaffe & The
- 2 timers fri bar (på øl, vin og vand)
Tilkøb longdrinks og udvalgte Øl-cocktails +195 kr. 

DKK 995,- per kuvert

 

BRONX

Oplagt til firma work-shops og større private fester
Plads til 90 personer til workshop og spisning
Projektor med HDMI opkobling
Højttaler anlæg tilsluttet projektor
Bordopstilling kan laves efter ønske
Mulighed for at bestille mad til hele dagen på forhånd

Book lokale

BREWERS TABLE

Til mindre selskaber, bestyrelsesmøder eller private ølsmagninger
Afsides lokale med plads til 8 personer
Udsigt over bryggeri og restaurant
Kan bookes til både mad og drikke


Book lokale

Godt selskab i enestående festlokaler

Ønsker du at leje et selskabslokale til en stor firmafest, et bryllup, en konfirmation, en kæmpe fødselsdag eller lignende, kan du leje hele vores restaurant kun til dig og dine gæster. Ved leje af hele huset får du både restauranten på øverste etage samt BRAW baren i kælderen helt for dig selv og dine gæster.

Med plads til mere end 350 spisende gæster, er leje af Nørrebro Bryghus en unik mulighed for et anderledes festlokale. Med sin charmerende og elegante indretning danner bryghuset grundlag for en hyggelig atmosfære med et væld af forskellige muligheder for seating og bordopstillinger.

For at give dig den bedst mulige oplevelse til din fest, gør vi alt for at sikre os, at du ikke har ansvar for andet på selve aftenen, end blot at læne dig tilbage og nyde festen. Sammen med dig finder vi frem til den helt rigtige menu til din fest, så alt er helt perfekt til din store aften. Vi sørger naturligvis også for servering under festen, så du kan nyde aftenen lige så meget, som dine gæster.

RESTAURANT

Hvis du skal holde stor firmafest, bryllup eller kæmpe fødselsdag.
Få hele bryghuset for dig selv og dine gæster, ved at leje hele øverste sal.
Plads til mere end 350 spisende gæster
Mulighed for at bestille alt på forhånd, så I blot skal læne jer tilbage og nyde festen 


Book lokale

Selskabslokaler til leje i København

Søger du billige festlokaler i København, som er oplagte til fester eller konferencer for en større gruppe mennesker, er vores Braw Bar festlokale eller vores charmerende baggård to rigtig gode muligheder.

Til grupper på 30 personer eller mindre, kan du leje festlokalet i vores ”Braw Bar”, som er et privat festlokale med hyggelig atmosfære i bedste BRAW stil. Selskabs- og festlokalet, som er oplagt både til privat fest, ølsmagning og foredrag, er indrettet med bløde velour sofaer, plakater og en bar, så du ikke behøver at forlade lokalet for at bestille en ekstra øl. Der er også mulighed for at bestille mad til dette selskabslokale på forhånd, efter aftale. Bemærk at der sjældent er mulighed for at leje lokalet fredag og lørdag aften på grund af travlhed i baren, men send gerne en mail med din forespørgsel. 

Leder du efter udlejning af festlokaler til op til 50 personer, kan du også leje vores BRAW Bar, som med en lidt anderledes indretning rummer et større antal personer.

Baggården er det oplagte ”festlokale” til jeres fredagsbar i sommerperioden eller en god sommerfest. Baggården, som har plads til 50 personer, er indrettet som en overdækket terrasse med buske, blomsterkasser, borde og bænke, som kan arrangeres efter jeres behov. Ved leje af festlokalet ”Baggården” er der tilmed mulighed for servering af mad, hvis du bestiller i forvejen.

Er du på udgik efter et enestående autentisk selskabslokale til for eksempel en polterabend eller en firmafest, kan du bestille ølsmagning i Bryggeriet. Bryggeriet har plads til 30 personer. Her får du mulighed for at smage på øl, der er brygget blot et par meter fra der, hvor du får dem serveret, lige ved siden af de rustikke ølkedler. Vi kan ikke selv komme i tanke om et bedre og mere autentisk lokale til en ølsmagning.

Leder du efter det bedste fra to verdener til dit arrangement, er selskabslokalet også oplagt til Beer Yoga for op til 12 personer. Et Beer Yoga arrangement inkluderer en øl og leje af måtte og er på et niveau, hvor alle kan være med. Så længe I er klædt i fleksibelt tøj, selvfølgelig. Du kan læse mere om Beer Yoga her.

BRAW BAR FESTLOKALE

Oplagt til privat fest, ølsmagning og foredrag
Privat lokale med plads til 30 personer
Hyggelig baratmosfære i bedste BRAW stil
Bestil øl i baren uden at forlade lokalet
Mulighed for at forudbestille mad efter aftale


Book lokale

Start aftenen med ølsmagning

Vi tilbyder ikke kun fine og anderledes festlokaler og forrygende mad, når du lejer selskabslokaler hos os. I får naturligvis også mulighed for at starte jeres aften med en rejse i øllets rige inden I sætter jer til bords, med vores karakteristiske ølsmagning i vores bryggeri. Smagningen varer 1 time, hvor I får viden om vores øl og historie og, ikke mindst, mulighed for at smage 4 forskellige øl.

Ønsker I en ekstra sjov start på jeres aften, kan I prøve kræfter med ølyoga i vores BRAW bar.

BRYGGERIET

Kan du komme i tanke om et mere autentisk lokale til en ølsmagning?
Ølsmagning lige ved siden af kedlerne
Smag på øl, der er brygget 2 meter fra dig
Op til 30 personer til ølsmagning
Oplagt til privat beer yoga for op til 12 personer


Book lokale

Klar til et af Københavns bedste festlokaler

Leder du efter det perfekte selskabslokale til fest, konferencer eller møder i København?

Med flere forskellige selskabs- og festlokaler til leje på Nørrebro i København, kan vi altid hjælpe dig med at finde det rette lokale til din fest, dit selskab eller konference. 

  • :

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Mail til bryggeri og webshop: support@noerrebrobryghus.dk
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70
Åben mandag - fredag 9.00 - 15.00

Baldersbuen 25
2640 Hedehusene

Åbningstider

Åbningstider i restauranten:

Man-tor:
12.00-23.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
12.00 - 18.00

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


X
×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu