Selskabslokaler København 

Er I på udkig efter selskabslokaler i København til jeres næste store event? Så behøver I ikke lede længere. Nørrebro Bryghus tilbyder nemlig charmerende og hyggelige selskabslokaler placeret centralt i København

Hvad enten I skal afholde bryllup, konfirmation, fødselsdag eller hvilken som helst anden festlig anledning, så kan I roligt gøre det hos os. Vores selskabslokaler 

Nørrebro Bryghus tilbyder selskabslokaler beliggende centralt i København - lige i hjertet af Nørrebro. Vores selskabslokaler kan rumme op til 90 personer i private lokaler. Her kan vi tilbyde alt, hvad I skal bruge af AV-udstyr såsom projektor med HDMI opkobling, højtaleranlæg mv. Vi kan også arrangere bordopstilling efter jeres ønske.  

Har I brug for mere plads?

Det er også muligt at leje hele bryghuset, hvor vi kan huse mere end 350 personer afhængigt af arrangementet. Vores indretning i bryghuset er indbydende, hyggelig og uformel. Det er muligt at booke selskabslokale med eller uden mad.

Vores selskabsmenu

Hos Nørrebro Bryghus tilbyder vi også en lækker selskabsmenu. Ved selskaber over 8 personer, beder vi venligst om at I udfylder vores bookingformular, så vi kan skræddersy den bedste løsning til dig og dit selskab.  
Du kan læse mere om vores selskabsmenu her.

RESTAURANT

Hvis du skal holde stor firmafest, bryllup eller kæmpe fødselsdag.
Få hele bryghuset for dig selv og dine gæster ved leje af hele øverste sal.
Plads til mere end 350 spisende gæster
Mulighed for at bestille alt på forhånd, så I blot skal læne jer tilbage og nyde festen 


Kontakt for booking

BRONX

Oplagt til firma work-shops og større private fester
Plads til 90 personer til workshop og spisning
Projektor med HDMI opkobling
Højttaler-anlæg tilsluttet projektor
Bordopstilling kan laves efter ønske
Mulighed for at bestille mad til hele dagen på forhånd

Kontakt for booking

 

 

Selskabslokaler til bryllup

Er I igang med at planlægge bryllup, og drømmer I om flotte hyggelige lokaler centralt i København? 

Hos Nørrebro Bryghus hjælper vi gerne med at sætte rammerne for jeres store dag. Vi har plads til op til 200 gæster i vores selskabslokaler. Som udgangspunkt er hele den øverste etage jeres medmindre andet er aftalt. Her har I mulighed for at benytte det ene lokale til selve middagen, og bruge det tilstødende lokale (Bronx) til musik og dans – dette vil selvfølgelig være helt op til jer.

Ved leje af selskabslokaler til jeres bryllup, sørger vi for både mad og øl. Her vil årstiden være omdrejningspunktet for både den øl og den mad der serveres. Sammen skal vi nok finde den helt perfekte menu til jeres store dag. Vi sørger naturligvis også for servering under selve festen, så I kan nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Vores lokaler har en charmerende og elegant indretning med frit udsyn over bryggeriet, hvilket danner grundlag for en hyggelig atmosfære.

I kan læse mere om vores bryllupslokaler her.

Selskabslokaler til konfirmation 

Hos Nørrebro Bryghus er det muligt at leje selskabslokaler til konfirmation. Konfirmationen er en af de første store personlige fester, og er derfor en helt særlig dag i en ung persons liv. Hos Nørrebro Bryghus hjælper vi derfor gerne med at danne rammerne for en hyggelig og festlig dag, som konfirmanden sent vil glemme. 

Når I lejer selskabslokaler hos os, sørger vi naturligvis for både mad og øl. Årstiden vil være omdrejningspunktet for både valg af maden og øllene, men sammen skal vi nok finde frem til en menu, der vil glæde både konfirmanden og gæsterne. Vi vil også sørge for serveringen, så I kan fokusere på at nyde dagen sammen med jeres gæster.

Selskabslokaler til fødselsdag

Har du en fødselsdag eller en anden festlig lejlighed, der nærmer sig med hastige skridt? Nørrebro Bryghus’ selskabslokaler er det perfekte sted at samle alle dine nære og kære til en uforglemmelig aften.  

Om det er et lille eller stort arrangement, har vi de rette selskabslokaler til rådighed. Vi har selskabslokaler der kan rumme helt op til 90 mennesker. Er gæstelisten større end dette, er der mulighed for at leje hele bryghuset, hvor der er plads til op mod 350 personer. I vælger selv om I ønsker at leje selskabslokaler uden mad, eller om vi skal hjælpe jer med at sammensætte en menu.

 

Kontakt for booking

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530


Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Åbningstider

Åbningstider i restauranten:

Mandag: Kun åbent i BRAW baren 15-23

Tir-ons:
12.00-23.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage
2/5 - 9/5 - 16/5

Webshop

Mail til bryggeri og webshop: support@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70
Åben mandag - fredag 9.00 - 15.00

Baldersbrønde Bryggeri A/S
Baldersbuen 25
2640 Hedehusene

Køb øl til døren her

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


X