Save The Planet

It’s the only one with beer

De fleste ved at ølbrygning i sig selv ikke er bæredygtigt. Vi gør dog alt vi kan, for at undgå vandspild og vi genanvender restprodukter, for at mindske vores aftryk.

Vi bilder os ikke ind, at vi kan redde verden ved at sælge veganske retter, gå i uniformer
fremstillet af bæredygtigt bomuld  eller genanvende vores mask i brød og chips, men selv mindre handlinger kan gøre en forskel.

Go Vegan!
I vores Bryghus på Ryesgade har vores dygtige køkkenpersonale, der er uddannet indenfor det franske køkken, taget kampen op mod de klassiske Brewpub retter, hvorfor vi blandt andet kan byde på flere veganske alternativer. Du kan blandt andet nyde en 4-retters vegansk sæsonmenu. Menukortet byder selvfølgelig stadigvæk på ikke veganske retter, men efter introduktionen af de mange veganske alternativer, har vi oplevet at mange ikke veganere har prøvet kræfter med de plantebaserede alternativer.

Circular Food Technology
I forbindelse med ølproduktion opstår der et restprodukt ved navn mask, der som regel bliver smidt ud. Det er der dog ikke nogen grund til, da mask stadigvæk indeholder masser af næring. Tidligere har vi givet vores mask til en lokal landmand, der har brugt det som dyrefoder, men siden sommeren 2019 har vi arbejdet sammen med Circular Food Technology i stedet.

De har specialiseret sig i at genanvende mask, så vi mennesker kan få næring ud af det. Derfor kan du blandt andet købe protein- og fiberholdigt maskmel og maskchips, som vi selvfølgelig også bruger i vores køkken på Bryghuset.

ADP Planet

This t-shirt saves 2.700 liters of water! Sådan lyder budskabet på vores tjeners uniformer, der er produceret i samarbejde med AD Planet, der har til huse på Reffen Streetfood Market. I konventionelt T-shirt fremstilling er der masser af stof, der bliver skåret fra og smidt ud, men det vil Jesper fra ADP Planet lave om på, da han laver T-shirts fra netop dette restprodukt.

Udover T-shirts har vi også indkøbsnet fra ADP planet, som du kan købe i Bryghuset, så du kan fragte dine øl med hjem fra vores bottle-shop med god samvittighed. Vil du også have din egen bæredygtige t-shirt, trøje eller jakke så klik her for at læse mere omkring ADP Planet.

Projekt Bæredygtig Bundlinje 2.0
I samarbejde med blandt andet Københavns Kommune er vi en del af projektet ”Bæredygtig Bundlinje 2.0” , hvor alle processer i virksomheden bliver gennemgået med de ”grønne briller”. Målet med projektet er at blive mere ressourceeffektive og for alvor sætte gang i den cirkulære økonomi.

Projektet er startet i oktober 2019 og strækker sig over minimum et halvt år.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Mail til bryggeriet: support@noerrebrobryghus.dk
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70

Baldersbuen 25
2640 Hedehusene

Åbningstider

Man-tor:
12.00-22.00
Fre-lør:
12.00-22.00
Søn:
12.00-22.00

Sidste ordre skal bestilles inden kl. 22.00 fra mandag - lørdag og før kl. 21.00 søndag.

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


X
×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu