Klassisk tappet

Klassisk tappet fadøl & flaskeøl

100% økologisk
Du kan også tage vores flaskeøl med hjem. Se vores udvalg af lækre øl på flaske - de kan også fås i en gaveæske.

New York Lager

Golden Lager - 5,2%
En traditionel amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2% alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk cascade humle.

Union Session IPA

3,5 %
Union Session Ipa er en letdrikkelig øl med rigelige mængder amerikanske og new zealandske humler. Bitterheden er høj, men afbalanceret, og aromaen er ekstra kraftig. Union session ipa er brygget med havre, rug og spelt, for at give den en god mundfylde og en lys farve.

Bombay IPA

6,5%
Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit – india pale ale. En kraftig øl, brygget bl.A. På økologisk pale ale malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5% alkohol.

Nørrebro Pilsner

4.6%
En blød pilsner med lav bitterhed.

Ravnsborg Rød

Red Ale - 5,5%
En variant af den klassiske britiske amber eller red ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtrig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt og et krydret indslag af amarillo humle. Blid bitterhed og en cremet fylde.

Stuykman Weissbier

5,0 %
Stuykman Weissbier er en traditionel tysk weissbier, brygget på økologisk pilsnermalt og hvedemalt. En forfriskende, sødmefuld og let syrlig øl. Stuykman Weissbier er en perfekt aperitif og tørstslukker, men passer også vidunderligt til salater, fisk og skaldyr.

Böhmer Pilsner

5,0 %
Som navnet antyder, er denne pilsner mere end kraftigt inspireret af den Bøhmiske Pilsner tradition. Brygget udelukkende på bøhmisk malt og saazer humle, er denne som sine forbilleder præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag. Smagen er rund og meget fyldig uden påtrængende bitterhed, og styrken er på de klassiske 5,0 % alkohol.

King´s County Brown Ale

5,5%
Nørrebro Bryghus´ første gæstebryg – en klassisk amerikansk brown ale på 5,5 % alkohol modelleret efter gæstebryggeren garrett oliver´s egen brooklyn brown ale. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag afnødder, chokolade og tørret frugt.

Düsseldorfer Weihnacht

5,8%
En ravfarvet altbeir, med duft og smag af appelsin og kardemomme. En let bitterhed som står i fin kontrast til smagen.

Nordvest Porter

7%
Nørrebro Bryghus’ klassiske porter brygget på økologiske råvarer: malt, havre og humle. Nordvest Porter bringer en kraftig aroma til bordet og har en dyb, brun farve. Noter af tørret frugt og mælkechokolade giver øllen en rund og sød smag, præcis som en ægte porter-elsker vil forvente.

Nørrebros Julebryg

7%
En mørk og fyldig ale med en krydret duft, en kompleks og sødmefuld smag og en let bitter finish.

Twenty-2 Apa

 
Twenty-2 Apa er en lækker american pale ale på 5,0 % alkohol. Sammensætningen af de amerikanske humletyper giver Twenty-2 Apa masser af aroma, bitterhed og en frugtig karakter I en lys og let drikkelig øl.

Priser

25 cl. (fadøl ) - DKK 45
33 cl. (flaske) - DKK 54
40 cl. (fadøl) - DKK 65

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon: 3530 0530
Mail: info@noerrebrobryghus.dkÅbningstider

Man-tor:
12.00-23.00
Fre-lør:
12.00-01.00
Søn:
12.00-22.00
Lukkedage

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu