I kan fejre nytårsaften på bryghuset, når vi åbner dørene til et brag af en nytårsfest, hvor du får 6 serveringer med tilhørende eksklusiv beverage menu og feststemning for 1.195 kr. eller med FRI bar i 6 timer for 1.295 kr.
I kan booke bord fra kl. 17.30, hvor I bydes velkommen med en beer cocktail, der kan nydes til dronningens nytårstale. Herefter får I serveret vores skønne nytårsmenu, der er lavet med ekstra kærlighed fra køkkenet.
I anledning af årets sidste fest, har vi udviklet en special beverage menu i samarbejde med Nina Højgaard Jensen, der vandt sølv til verdensmesterskaberne i sommelier tidligere i år.
Beverage menuen består af øl, vin og spiritus, der kombinerer det bedste fra de tre verdener i et perfekt match med de 6 serveringer.
Ved bestilling opkræves et depositum på 50%, der kan refunderes ved afbestilling senest fredag d. 20. december kl. 12.00
Aftenens program
Velkomst
Beer Cocktail og dronningens nytårstale
Forret
Kyllingeskind m/ rygeost og kalvekroket m/ jalapenos
NV 3B, Espumante, Filipa Pato, Barirada, Portugal
2. servering
Rimmet torsk rørt med hytteost, dildfløde, ventreche, parmesan
2017 Muscadet Sevre et Maine, Bonnet-Huteau, Frankrig
3. servering
Kammusling, yoghurt, jordskokkechips, karamelsten
2018 Riesling, Hoffman-Simon, Mosel, Tyskland
4. servering
Multebær granité
Giulio Cocchi Americano (Vermouth)
Hovedret
Oksemørbrad, glaskål, persillerod, Sauce Bordelaise, kørvel
2015 Chateauneuf-du-Pape, Rhone, Domaine Duseigneur, Frankrig
+ Ravnsborg Rød fadøl
Dessert
Karamelmousse, citronskum, blåbærcrumble, champagnesorbet
Stuykmann Weissbier
23.30 siger vi tak for i aften, og ønsker alle et godt nytår