Nyt formål

Nyt stort skridt mod bæredygtigt bryggeri🌍︎

Vi har i mange år haft et stort fokus på bæredygtighed i vores bryggeri, og nu har vi taget et nyt og stort skridt i at sikre, at dette fortsat vil være et ufravigeligt fokus i vores fremtidige arbejde.

Vores bestyrelse har vedtaget en markant ændring af bryggeriets formål og vedtægter, for at sikre, at vi indtænker vores sociale og miljømæssige påvirkninger på tværs af alle beslutninger, der tages i organisationen. Vi ønsker at skabe et bryggeri, hvor fokus er på at skabe en positivt forandring for vores miljø og samfund.

Vores nye formål

Selskabets formål er at drive virksomhed inden for bryggeribranchen, herunder forestå handel og service samt dertil knyttede aktiviteter. Selskabets formål er blandt andet i sin virksomhed og drift af have en væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed.

”Det gør mig glad og stolt, at vores bestyrelse har besluttet at ændre formål for Nørrebro Bryghus. Det giver en stor tilfredsstillelse, at arbejde i en virksomhed, der oprigtigt ønsker at skabe en positiv forandring for miljøet og samfundet. Vi vil selvfølgelig altid havde fokus på at brygge fantastiske øl og sikre en sund økonomi for vores virksomhed, men det giver bare noget ekstra til ens arbejde, når vi samtidig ved, at vi gør det for, at kunne skabe positive forandringer for miljøet samt at bidrage til andre mennesker og organisationer, som har brug for hjælp.” udtaler Adm. Direktør Martin Thomsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole