Nørrebro Partners

Hos Nørrebro Bryghus har vi rigtig mange gode venner, og vi er altid på udkig efter nye livsstils partnerskaber der giver mening. Vi ønsker at skabe tætte partnere, der kan være med til at definere Nørrebro som bydel, og skabe ekstra liv i hovedstaden.

En stor del af vores livsstilspartnere er placeret på Nørrebro, men vi har også partnere udenfor 2200, da vores øl ikke kun smager godt på Nørrebro.

Syntes I at jeres brand matcher med Nørrebro Bryghus, og vil I være partner med os, skal I ikke tøve med at kontakte os?
Så byder vi gerne på en øl og en uformel snak. 

Kontakt os

Packyard

Livsstils butik i hjertet af Nørrebro et stenkast væk fra Nørrebro Bryghus.

Packyard er stedet, hvor funktionalitet og mode mødes, for hvad hjælper det at se godt ud, hvis man ikke er komfortabel. Drengene i butikken kommer med en anderledes baggrund end de fleste andre i modebranchen, da de har en fortid som professionelle udøvere på ski og snowboard, hvorfor de kender til vigtigheden af funktionalitet.

Vi har i samarbejde med Packyard kørt en kampagne i juli og august 2019, hvor man kunne blive kølet ned med en iskold Nørrebro Bryghus øl i prøverummet i butikken på Elmegade.

Vi ser frem til at lave flere ting sammen med Nikolaj og de andre drenge fra Packyard fremadrettet, men indtil da kan du finde inspiration på deres website.

Besøg Packyard

Pas Normal Studios

Er du på udkig efter stilrent og moderne cykeltøj? Så anbefaler vi et besøg hos cykeltøj designerne fra Pas Normal.

Pas Normal cykler hele verden rundt, og efter en hel dag i sadlen er der ofte behov for en kold øl, og i den forbindelse står vi klar med en iskold Nørrebro Bryghus øl.

Du kan læse mere omkring Pas Normal via linket, og husk på at slut din cykeltur af med en af vores øl.

Besøg Pas Normal Studios

 

 

 

 

 

Playground ApS & Soundboks

Packyard og Playground ApS er to nært beslægtede venner af bryghuset, da ejerne af de to selskaber er det samme. Playground arbejder med livsstils brands fra allerhøjeste skuffe, kombineret med skarp branding og marketing af produkterne.

Playground er et ungt og festligt Nørrebro-baseret firma, der har til huse på Esromgade, hvor de blandt andet råder over en tagterrase, der er oplagt til fester. Vi har i samarbejde med Playground været med til at skabe festlig stemning på tagterrassen i flere anledninger, blandt andet i forbindelse med Distorition 2019.

Til festen var Playgrounds naboer fra Soundboks ligeså med til at gøre festen fuldendt, da de sørgede for at lyden var helt i top, lige såvel som de ansatte fra Soundboks var med til at gøre dagen endnu festligere.

Circular Food Technology

Vi har siden sommeren 2019 givet vores restmask fra ølbrygning til Circular Food Technology.

De har specialiseret sig i at genanvende mask, så vi mennesker
kan få næring ud af det. Derfor kan du blandt andet købe protein- og fiberholdigt
maskmel og maskchips, som vi selvfølgelig også bruger i vores køkken på Bryghuset.

Besøg Circular Food Tech

 

 

 

 

 

Nørrebro United

Vi er stolt partner med Nørrebros eneste fodboldklub, der er meget mere end en forening, hvor folk mødes for at sparke til læderet en gang om ugen. Med sin beliggenhed i Mimersparken og Nørrebroparken er klubben med til at løfte et socialt ansvar, og er med til at hive unge mennesker fra gaden og ind på banen.

Klubbens herre senior hold frister for nuværende en tilværelse i serie 2, men med store ambitioner om at avancere i seriesystemet.

Holdet er et fristed for mange af de unge mennesker, hvor de får lov til at være en del af et fodbold fællesskab, og det er nøjagtigt dette fællesskab vi ønsker at styrke med vores partnerskab.

Besøg Nørrebro United

SoHo Nomads

Få hele København som din arbejdsplads.

Som medlem af SOHO NOMADS kan du vælge det bedste sted at arbejde - hver dag.

Nørrebro Bryghus er en af de unikke work lounges, og som medlem af SoHo Nomads får du gratis kaffe, når du arbejder på Bryghuset.

Besøg SoHo Nomads

 

 

 

 

 

Ajax Håndbold – Ligadamer

Vi støtter de dygtige håndboldpiger fra Ajax, der spiller i den bedste danske håndboldrække. Pigerne knokler hver dag på træningsbanen, samtidig med at de skal balancere håndboldkarrieren med fuldtidsjob eller et liv som studerende.

Derfor syntes vi, at de fortjener at få en kold øl i omklædningsrummet efter en vunden kamp eller til bødekassefesten, hvorfor vi sørger for at de altid kan få Nørrebro Bryghus øl.

Du kan følge pigernes kamp for at blive i HTH ligaen i Bavnehøj Arena.

Besøg Ajax

Klampenborg Galopbane

Nord for København finder du Danmarks eneste galopbane, der er placeret i idylliske omgivelser i skoven i Klampenborg. Galopbanen er et sted hvor fart, spænding og højt humør er i højsædet, hvilket rimer rigtig godt på fadøl.

Vi er glade for at arbejde sammen med galopbanen, og der er få ting der slår en nyskænket fadøl og hesteløb, uagtet om man vinder eller taber.

Lyder fadøl og fuldblodsheste som noget for dig, så klik her for at se løbskalenderen på galopbanen.

Besøg Galopbanen

ADP Planet

This t-shirt saves 2.700 liters of water!
Sådan lyder budskabet på vores tjeners uniformer, der er produceret i samarbejde med AD Planet, der har til huse på Reffen Streetfood Market. I konventionelt T-shirt fremstilling er der masser af stof, der bliver skåret fra og smidt ud, men det vil Jesper fra ADP Planet lave om på, da han laver T-shirts fra netop dette restprodukt.

Udover T-shirts har vi også indkøbsnet fra ADP planet, som du kan købe i Bryghuset, så du kan fragte dine øl med hjem fra vores bottle-shop med god samvittighed. 

Besøg Adp Planet

Reffen Street Food

Vi er stolte over vores samarbejde med Nordeuropas største street food market. Reffen har på rekordtid opnået en unik position i københavnernes hjerte, og det er efterhånden svært at forestille sig hovedstadens sommerliv uden Reffen.

På Reffen finder du øl fra både Nørrebro Bryghus og BRAW, og du kan sågar prøve kræfter med vores Reffen IPA, der kun bliver solgt på madmarkedet.

Besøg Reffen

Nørrebro CK

Nørrebro Cykleklub er et fællesskab for alle der elsker at cykle uanset niveau, køn eller ambition. Klubben favner eliterytteren, der træner 20 timer om ugen, og motionisten, der nyder en solskinstur en gang om måneden i godt selskab. I 2020 har Nørrebro Cykleklub ca. 25 licensryttere, som stolt kører landevejsløb i hele Danmark med Nørrebro Bryghus navn på trøjerne.  

Nørrebro Cykleklub er en moderne og åben klub, hvor medlemmer har mulighed for at præge klubbens tilbud og udseende. Klubben arrangerer cykelløb, træningsture og har faste ugentlige træninger. 

Besøg Nørrebro CK

Stenbroen CC

Nørrebrobaseret cykel community, der mødes ved bryghuset hver tirsdag til fællestur i det Nordsjællandske, inden det er tid til en velfortjent øl på Nørrebro Bryghus.

Tirsdags turen er åben for alle, og skulle du have lyst til at deltage på turen, er du velkommen til at trække i lycratøjet, finde racercyklen frem og møde op kl. 17.30 på Skt. Hans Torv.

Besøg Stenbroen CC

Kalles Kaffe

De grønne kaffeknallerter fra Kalles Kaffe fylder ofte godt i det danske sommerlandskab, og vi har i samarbejde lavet en orange ølknallert, så man kan skifte kaffen ud med en fadøl.

De dygtige baristaer får grundig oplæring i vores produkter, så de kyndigt kan vejlede gæsterne i vores ølunivers. Ølknallerten kan lejes til alle typer formål, og du kan læse mere omkring knallerten her. 

Bestil ølknallerten

Nørrebro Teater

Et par hundrede meter fra bryghuset er Nørrebro Teater placeret. Teatret er en institution i lokalmiljøet, og er med sit brede repertoire et underholdningsmekka, uagtet om du er på udkig efter teaterforestillinger, koncerter, foredrag eller noget helt fjerde.

Når du skal i teatret tilbyder vi vores 3-retters teatermenu for 325 kr. og mulighed for at tilkøbe ølmenu til 100 kr.

Vigtigst af alt garanterer vi, at I kan nå at nyde maden, inden I skal i teatret til forestilling, så I behøver ikke at kigge bekymret på uret.

Ved bestilling af teatermenu skal ”Teatermenu” anføres i kommentarfeltet ved booking, og bordet kan bookes fra 17.30 og skal forlades senest 19.30. OBS! Fremvisning af gyldig teaterbillet er påkrævet ved ankomst.

Ved firmaarrangementer kan vi sammen med Nørrebro Teater skræddersy en hel aften for jer, hvor I f.eks. starter med ølsmagning efterfulgt af teatermenu og derefter forestilling i teatret. 

Besøg Nørrebro Teater

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Mail til bryggeriet: support@noerrebrobryghus.dk
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70

Baldersbuen 25
2640 Hedehusene

Åbningstider

Man-tor:
12.00-22.00
Fre-lør:
12.00-22.00
Søn:
12.00-22.00

Sidste ordre skal bestilles inden kl. 22.00 fra mandag - lørdag og før kl. 21.00 søndag.

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


X
×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu