Nørrebro Partners

Hos Nørrebro Bryghus har vi rigtig mange gode venner, og vi er altid på udkig efter nye livsstils partnerskaber der giver mening. Vi ønsker at skabe tætte partnere, der kan være med til at definere Nørrebro som bydel, og skabe ekstra liv i hovedstaden.

En stor del af vores livsstilspartnere er placeret på Nørrebro, men vi har også partnere udenfor 2200, da vores øl ikke kun smager godt på Nørrebro.

Syntes I at jeres brand matcher med Nørrebro Bryghus, og vil I være partner med os, skal I ikke tøve med at kontakte os?
Så byder vi gerne på en øl og en uformel snak. 

Kontakt os

Nørrebro FF

Nørrebro FF er en lokal fodboldklub beliggende på Ydre Nørrebro. Projektet blev iværksat oktober 2015, mens klubben officielt blev stiftet sommeren i 2016. NFF er en klub, der repræsenterer den kulturelle mangfoldighed på Nørrebro gennem sport og sociale aktiviteter. Klubben har i dag over 100 aktive og engagerede medlemmer.

Det hele startede tilbage i foråret 2015, hvor en gruppe unge besluttede sig for at sætte sig ned for at tale om etableringen af en ny fodboldklub på Ydre Nørrebro. Initiativet blev iværksat af en bestyrelse, bestående af fem unge mænd, der alle har tilknytning til området på Nørrebro. 

Nørrebro FF har en klar vision om, at udvikle elitefodbold på Nørrebro, og på sigt være den bedste klub målt på kvalitet.  

Ydermere arbejder Nørrebro FF på, at være en bæredygtig, miljøvenlig og grøn klub. 

Nørrebro FF spiller i fodboldtøj, der er fremstillet af 100% genbrugsplast. Det er noget, som vi i Nørrebro FF rigtig gerne vil associeres med. Klubbens kvindeafdeling har tidligere deltaget i Global Goals World Cup med fokus på SDG12, som netop omhandler “recycling”. Dette er et fremtidigt referencepunkt for Nørrebro FF - udover at vi selvfølgelig skal levere sportslige resultater, sundt fællesskab og gode oplevelser i lokalsamfundet.

Packyard

Livsstils butik i hjertet af Nørrebro et stenkast væk fra Nørrebro Bryghus.

Packyard er stedet, hvor funktionalitet og mode mødes, for hvad hjælper det at se godt ud, hvis man ikke er komfortabel. Drengene i butikken kommer med en anderledes baggrund end de fleste andre i modebranchen, da de har en fortid som professionelle udøvere på ski og snowboard, hvorfor de kender til vigtigheden af funktionalitet.

Vi har i samarbejde med Packyard kørt en kampagne i juli og august 2019, hvor man kunne blive kølet ned med en iskold Nørrebro Bryghus øl i prøverummet i butikken på Elmegade.

Vi ser frem til at lave flere ting sammen med Nikolaj og de andre drenge fra Packyard fremadrettet, men indtil da kan du finde inspiration på deres website.

Besøg Packyard

Pas Normal Studios

Er du på udkig efter stilrent og moderne cykeltøj? Så anbefaler vi et besøg hos cykeltøj designerne fra Pas Normal.

Pas Normal cykler hele verden rundt, og efter en hel dag i sadlen er der ofte behov for en kold øl, og i den forbindelse står vi klar med en iskold Nørrebro Bryghus øl.

Du kan læse mere omkring Pas Normal via linket, og husk på at slut din cykeltur af med en af vores øl.

Besøg Pas Normal Studios

 

 

 

 

 

Playground ApS & Soundboks

Packyard og Playground ApS er to nært beslægtede venner af bryghuset, da ejerne af de to selskaber er det samme. Playground arbejder med livsstils brands fra allerhøjeste skuffe, kombineret med skarp branding og marketing af produkterne.

Playground er et ungt og festligt Nørrebro-baseret firma, der har til huse på Esromgade, hvor de blandt andet råder over en tagterrase, der er oplagt til fester. Vi har i samarbejde med Playground været med til at skabe festlig stemning på tagterrassen i flere anledninger, blandt andet i forbindelse med Distorition 2019.

Til festen var Playgrounds naboer fra Soundboks ligeså med til at gøre festen fuldendt, da de sørgede for at lyden var helt i top, lige såvel som de ansatte fra Soundboks var med til at gøre dagen endnu festligere.

Circular Food Technology

Vi har siden sommeren 2019 givet vores restmask fra ølbrygning til Circular Food Technology.

De har specialiseret sig i at genanvende mask, så vi mennesker
kan få næring ud af det. Derfor kan du blandt andet købe protein- og fiberholdigt
maskmel og maskchips, som vi selvfølgelig også bruger i vores køkken på Bryghuset.

Besøg Circular Food Tech

 

 

 

 

 

SoHo Nomads

Få hele København som din arbejdsplads.

Som medlem af SOHO NOMADS kan du vælge det bedste sted at arbejde - hver dag.

Nørrebro Bryghus er en af de unikke work lounges, og som medlem af SoHo Nomads får du gratis kaffe, når du arbejder på Bryghuset.

Besøg SoHo Nomads

 

 

 

 

 

Ajax Håndbold – Ligadamer

Vi støtter de dygtige håndboldpiger fra Ajax, der spiller i den bedste danske håndboldrække. Pigerne knokler hver dag på træningsbanen, samtidig med at de skal balancere håndboldkarrieren med fuldtidsjob eller et liv som studerende.

Derfor syntes vi, at de fortjener at få en kold øl i omklædningsrummet efter en vunden kamp eller til bødekassefesten, hvorfor vi sørger for at de altid kan få Nørrebro Bryghus øl.

Du kan følge pigernes kamp for at blive i HTH ligaen i Bavnehøj Arena.

Besøg Ajax

Reffen Street Food

Vi er stolte over vores samarbejde med Nordeuropas største street food market. Reffen har på rekordtid opnået en unik position i københavnernes hjerte, og det er efterhånden svært at forestille sig hovedstadens sommerliv uden Reffen.

På Reffen finder du øl fra både Nørrebro Bryghus og BRAW, og du kan sågar prøve kræfter med vores Reffen IPA, der kun bliver solgt på madmarkedet.

Besøg Reffen

Nørrebro CK

Nørrebro Cykleklub er et fællesskab for alle der elsker at cykle uanset niveau, køn eller ambition. Klubben favner eliterytteren, der træner 20 timer om ugen, og motionisten, der nyder en solskinstur en gang om måneden i godt selskab. I 2020 har Nørrebro Cykleklub ca. 25 licensryttere, som stolt kører landevejsløb i hele Danmark med Nørrebro Bryghus navn på trøjerne.  

Nørrebro Cykleklub er en moderne og åben klub, hvor medlemmer har mulighed for at præge klubbens tilbud og udseende. Klubben arrangerer cykelløb, træningsture og har faste ugentlige træninger. 

Besøg Nørrebro CK

Stenbroen CC

Nørrebrobaseret cykel community, der mødes ved bryghuset hver tirsdag til fællestur i det Nordsjællandske, inden det er tid til en velfortjent øl på Nørrebro Bryghus.

Tirsdags turen er åben for alle, og skulle du have lyst til at deltage på turen, er du velkommen til at trække i lycratøjet, finde racercyklen frem og møde op kl. 17.30 på Skt. Hans Torv.

Besøg Stenbroen CC

Kalles Kaffe

De grønne kaffeknallerter fra Kalles Kaffe fylder ofte godt i det danske sommerlandskab, og vi har i samarbejde lavet en orange ølknallert, så man kan skifte kaffen ud med en fadøl.

De dygtige baristaer får grundig oplæring i vores produkter, så de kyndigt kan vejlede gæsterne i vores ølunivers. Ølknallerten kan lejes til alle typer formål, og du kan læse mere omkring knallerten her. 

Bestil ølknallerten

Nørrebro Teater

Et par hundrede meter fra bryghuset er Nørrebro Teater placeret. Teatret er en institution i lokalmiljøet, og er med sit brede repertoire et underholdningsmekka, uagtet om du er på udkig efter teaterforestillinger, koncerter, foredrag eller noget helt fjerde.

Når du skal i teatret tilbyder vi vores 3-retters teatermenu for 325 kr. og mulighed for at tilkøbe ølmenu til 100 kr.

Vigtigst af alt garanterer vi, at I kan nå at nyde maden, inden I skal i teatret til forestilling, så I behøver ikke at kigge bekymret på uret.

Ved bestilling af teatermenu skal ”Teatermenu” anføres i kommentarfeltet ved booking, og bordet kan bookes fra 17.30 og skal forlades senest 19.30. OBS! Fremvisning af gyldig teaterbillet er påkrævet ved ankomst.

Ved firmaarrangementer kan vi sammen med Nørrebro Teater skræddersy en hel aften for jer, hvor I f.eks. starter med ølsmagning efterfulgt af teatermenu og derefter forestilling i teatret. 

Besøg Nørrebro Teater

PAN HÅNDBOLD

Vi er stolte over at have indgået en sponsoraftale med Pan Håndbold, for at støtte op omkring og sætte fokus på Pan Idrætten og LGBTQ+ sportslivet.

Organisationen Pan Idræt har fokus på at skabe et inkluderende og trygt rum for sportslige ambitioner og stærke sociale relationer. Pan Idræt København blev grundlagt som en idrætsforening tilbage i 1984

Foreningen vokset løbende siden den løsrev sig fra Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske (i dag LGBT+ Danmark). Pan Idræt har i dag over 1250 medlemmer.

Pan idræt er i dag en moderne idrætsklub – der forsøger at komme ud af det forældede og ekskluderende LGBT-begreb – vi har fokus på inklusion af mennesker med et særligt fokus på seksuel mangfoldighed og kønsdiversitet.

Vi er stolte over at sponsorere Pan Idrætten.

BESØG PAN HÅNDBOLD HER

BROENS GADEKØKKEN

Velkommen til Broens Gadekøkken – en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden. Her kan du nyde street food i verdensklasse fra velrenommerede københavnske restauranter og kokke, hvor kvalitet, gode ingredienser og smagsoplevelser er i højsædet. Broens Gadekøkken blev åbnet i maj 2018 på Den Grønlandske Handels Plads for enden af Inderhavnsbroen. 

På Broens Gadekøkken går kvalitet og den gode smagsoplevelse hånd i hånd. Det er vigtigt at kunne forkæle gæster med velsmagende økologiske råvarer af høj kvalitet. Derudover har mange af madboderne også fået Det Økologiske Spisemærke, hvor der arbejdes på, at alle madboder skal tildeles dette.

Dette er noget som vi på Nørrebro bryghus kan nikke genkendende til og derfor er vi glade for at samarbejde med Broens gadekøkken om at fremme økologi og de gode råvare.

Vi har haft flere arrangementer ude på Broens gadekøkken. Dette har taget form i ølyoga, ølkor samt et samarbejde om en øl, der uviklet specielt til Broens gadekøkken

BESØG BROENS GADEKØKKEN HER

FOLKEHUSET ABSALON

 

I august 2015 slog Folkehuset Absalon dørene op på Vesterbro i København. Absalon er et folkehus, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen på nye måder. I Absalon kan du møde din nabo til fællesspisning, feste med dine venner og tage dine bedsteforældre med til et slag klodsmajor.

Absalon tror på, at det, der giver livet værdi, er de sociale bånd, vi knytter til hinanden – og med Absalon ønsker vi at skabe en ramme for lige præcis dette.

I Absalon sker der altid noget. Vi har ca. 60 events om ugen. Fra croquis til banko, fester og fællesspisning. Alle er velkomne til at være med.

Vi er glade for på Nørrebro bryghus at samarbejde med Absalon om at sætte fokus på øl, blandt anden igennem langbordsmiddage (beer and food pairing) og vores banko-bajere.

BESØG FOLKEHUSET ABSALON HER

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Mail til bryggeri og webshop: support@noerrebrobryghus.dk
Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70
Åben mandag - fredag 9.00 - 15.00

Baldersbuen 25
2640 Hedehusene

Åbningstider

Åbningstider i restauranten:
Vi holder lukket fra fredag d. 17/12

Man-tor:
12.00-23.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
12.00 - 18.00

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


X