MORTENSAFTEN
Nørrebro Bryghus inviterer torsdag d. 10/11 på and & øl i de ikoniske lokaler på Nørrebro.
I kan glæde jer til en menu bestående af 3 retter sammensat af Bryghusets kokke. Oplev først en gravad laks med rødbeder & sennepssauce, efterfulgt af aftenens stjerne – vores andebryst med kompot på andelår & svesker, rødkål samt de klassiske brune og hvide kartofler. Til slut kan i nyde en lækker æblekage til dessert.
”Mortens aften er en hyggelig tradition, og samtidig en rigtig god undskyldning for at tyvstarte på julens smage og retter. Derfor har vores kokke været i køkkenet og lavet en traditionel Mortens Aften menu, der naturligvis flankeres af vores ølmenu, hvor I blandt andet får lov til at smage vores økologiske juleøl for i år” udtaler direktør Martin Thomsen.
Aftenen slutter dog ikke efter maden, hvor den kan fortsætte i BRAW baren i kælderen, hvor der er mulighed for at deltage i Nørrebro Bryghus ølkor fra kl. 20.00-21.00, hvor alle er velkomne.
Hvor: Nørrebro Bryghus, Ryesgade 3. 2200 KBH N
Hvornår: Torsdag d. 10/11
Pris: 425 kr. pr. person (betales ved booking)