Konferencelokaler i København 

 

Skal I afholde konference i København, og er I på udkig efter de bedste konferencelokaler? Så behøver I ikke lede længere. Nørrebro Bryghus tilbyder nemlig smukke konferencelokaler i København

Hvor længe jeres konference skal vare er helt op til jer. Vi står til rådighed hvad enten i ønsker at afholde morgen-, aften- eller heldags arrangement.  

Vi har også alt hvad I behøver af AV-udstyr og tilbyder samtidig eminent forplejning samt de bedste fyraftensøl til at konkluderes jeres dag i konferencelokalet

Book jeres konferencelokaler i København allerede i dag!

Morgenmøde fra 795 kr.

Mødelokale 8.00 - 12.00
AV-Udstyr

Morgenmad
Kaffe og the

Frokost med øl og vand

Heldagsmøde fra 995 kr.

Mødelokale 8.00 - 17.00
AV-Udstyr

Morgenmad
Kaffe, the, kage og frugt

Frokost med øl eller vand
Fyraftensøl

Aftenmøde fra 995 kr.

Mødelokale 14.00 - 17.00
AV-Udstyr

Kaffe, kage og frugt
Ølsmagning

3-retters middag inkl. ølmenu med ølcocktail og tre små øl

Lokaler til større selskaber og konferencer

Uanset om du leder efter det perfekte selskabslokale eller konferencelokale, har vi lækre lokaler, der passer til lige netop dit arrangement. 

Vores selskabslokale ”BRONX” er oplagt til firma workshops og mindre konferencer. Rummet er indrettet med rustikke trægulve, farvede vægge og 2-personers borde af træ, som kan sammensættes, så de passer til lige netop dit arrangement.

Lokalet har plads til 90 personer, som kan seates ved en bordopstilling helt efter dit ønske. Lokalet har dertil både en projekter med HDMI-opkobling, som giver jer en nem og oplagt mulighed for at afholde oplæg, vise billeder eller præsentationer på en storskærm, med tilhørende god lyd, takket være vores højttaleranlæg. Ved leje af dette lokale, er der mulighed for at bestille al maden på forhånd. Ønsker du at leje konferencelokalet i København hele dagen, er der også mulighed for serveringer flere gange om dagen.

Vores konferencelokaler 

Nørrebro Bryghus tilbyder konferencelokaler beliggende centralt i København - lige i hjertet af Nørrebro. Hvad enten I skal afholde en lille eller stor konference, så kan vi hjælpe. 

Vi har lokaler der kan rumme op til 90 personer, hvor vi har alt I behøver af AV-udstyr som fx projektor med HDMI opkobling, højtaleranlæg mv. Vi kan også arrangere bordopstilling efter jeres ønske.  

Har I brug for mere plads?

Der vil også være mulighed for at leje hele bryghuset, hvor der er plads til mere end 350 personer afhængigt af arrangementet. 

Når der skal afholdes konference, er det vigtigt, at det foregår i et ordentligt og professionelt miljø. Hos Nørrebro Bryghus er vores indretning indbydende, hyggelig og uformel. Der er altså ingen forstyrrende elementer, der ville kunne bryde koncentrationen og fokusset fra konferencen.

RESTAURANT

Hvis du skal holde stor firmafest, bryllup eller kæmpe fødselsdag.
Få hele bryghuset for dig selv og dine gæster ved leje af hele øverste sal.
Plads til mere end 350 spisende gæster
Mulighed for at bestille alt på forhånd, så I blot skal læne jer tilbage og nyde festen 


Book lokale

BRONX

Oplagt til firma work-shops og større private fester
Plads til 90 personer til workshop og spisning
Projektor med HDMI opkobling
Højttaler-anlæg tilsluttet projektor
Bordopstilling kan laves efter ønske
Mulighed for at bestille mad til hele dagen på forhånd

Book lokale

Alternative aktiviteter til jeres firmaevent

Skal dine ansatte forkæles lidt ekstra efter en hel dag med konference? Det vil være oplagt at mødes i baren efterfølgende og nyde nogle af de bedste fyraftensøl i København. 

Hos Nørrebro Bryghus er det også muligt at bestille ølsmagning i bryggeriet lige ved siden af kedlerne. Så kan dagen afsluttes med bravur. En ølsmagning vil typisk vare en times tid. Her vil I få en guide, som fortæller jer om Nørrebro Bryghus’ historie, håndbryggede øl og selvfølgelig om selve øl-processen. Du kan læse mere om vores ølsmagning her

Det er også muligt at tilkøbe Øl-kor. Her vil vores Øl-korleder guide jer igennem flere Øl-Fællessange i en halv eller hel time. Det vil være en utrolig underholdende og alternativ afslutning på jeres workshop. I kan læse mere om vores Øl-kor her. 

Vi kan også tilbyde øl og yoga i vores BRAW bar. Niveauet er begynder, så alle kan være med. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om at blive svedig og skulle i bad bagefter. Vi anbefaler dog at have tøj på, som man kan bevæge sig i. Du kan læse mere om vores øl og yoga arrangement her.

Ølsmagning

  • Ta' på rejse i vores ølunivers
  • 1 times privat ølsmagning
  • 150 kr. pr. person

Øl og yoga

  • 45 minutters øl og yoga
  • Alle kan være med
  • 150 kr. pr. person

Ølkor

  • 1 times Øl-Fællessang
  • Alle kan være med 
  • 150 kr. (Minimumpris 2.000 kr.)

Tilkøb Ølsmagning eller ølkor til dit konferencelokale

Gør konferencen til en uforglemmelig oplevelse for deltagerne og slut af med manér. Hos Nørrebro Bryghus er der mulighed for, at I kan afslutte med en ølsmagning i bryggeriet. Hertil kan vi også tilbyde halv eller hel times Øl-Fællessang, hvor vores Øl-korleder vil guide jer igennem en utroligt underholdende og alternativ afslutning på mødet. 
Hvis du er interesseret i at se vores udvalg af øl, kan du se mere her.

  • :

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Køkken lukket
Baren åben 12.00 - 22.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - nsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole