Julemenu

Serveres fra d. 31. oktober 

4-retters menu 350 kr. 

Forret

Blomkålsuppe, pocheret torsk, purløg og friteret kapers

2. servering

Grøntsags frikassé m/trøffel, jordskokke sifon, brændt hvidløg 

Hovedret

Stegt andebryst, selleri, andekroket, tyttebær og sauce diable

Dessert

Ris alá mande, (sifon) kirsebær, vanilje og hasselnød 

-------

Vegansk 4-retters 350 kr.

Forret

Blomkåls suppe, stegt blomkål, purløg, friteret kapers

2. servering

Grøntsags frikassé m/trøffel, jordskokke-sifon, brændt hvidløg

Hovedret

Linguine, svampe, trøffel og kastanje

Dessert

Kirsebær mousse, kirsebær sorbet, ris alá mande, hasselnød

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon: 3530 0530
Mail: info@noerrebrobryghus.dk

Kontakt vores bryggeri på 46 55 04 70

Baldersbuen 25
2640 Hedehusene



Åbningstider

Man-tor:
12.00-23.00
Fre-lør:
12.00-01.00
Søn:
12.00-22.00
Lukkedage

Find vej

Bil
Bus
Tog
Cykel eller gå-ben


×
Book et bord
Ring op
Find vej
Menu