TEST

june, 2021

This is a repeating event

03jun19:0020:00ØL-kor for alle19:00 - 20:00

Event Details

Er der noget vi trænger mere til end fællessang og øl?

Det mener vi ikke, og derfor er du inviteret til gratis ØL-kor i BRAW Baren, hvor vores fantastiske korleder Anne, tager os alle med på en usædvanlig rejse fyldt med øl og sang. ØL-kor er for dem der synger bedst i bilen eller badet og for dem der mestrer alle Mariah Careys.

For de utrænede stemmer og for dem der med lethed rammer det høje C. For dem med specielle toner i liver og dem der med lethed ligger en 2. stemmer på alt. Til ØL-kor synger vi de største værtshushits gennem tiden.

Vi synger ny pop, klassisk rock, moderne indie og gammelt soul.
Det kan f.eks. være David Bowie, Spice Girls, eller danske Karl William og der bliver hvert fald noget med Aqua. I BRAW Bars ØL-kor synger vi fordi det er det mest naturlige at gøre med en øl i hånden. Vi synger altid med en øl i hånden – det ser både bedre ud og lyder flottest. ØL-koret ledes af Anne, der er pianist og korleder.

Anne har en MA i korledelse og har forsket i sang på fodboldstadions og i professionelle kor. Hun har et energisk og smittende humør, der giver mod til at skråle med fra første tone.

Annes humor og energiske tilgang til sangen, samt det lækre øl, sætter gang i stemmen. Vi ses til en hyggelig time i sangens og ikke mindst øllets tegn 😊

more

Time

(Thursday) 19:00 - 20:00

Organizer

BRAW BarOur awesome basement bar at Ryesgade 3. Ryesgade 3, 2200 København N