Vores ølbar på Nørrebro

Vores erfarne beertendere vil med kyndig vejledning guide dig igennem vores store udvalg af øl, og sørge for, at du får en smagsoplevelse, som både overrasker og behager. Vi har altid 21 haner med kold øl klar, hvoraf mange er friskbrygget i vores eget bryggeri. Vi ønsker at skabe en åben og nysgerrig atmosfære i vores bar, hvor alle føler sig velkomne. Vores beertendere er valgt for deres dejlige personligheder, fremfor deres niveau af "ølnørdisme". Vi ønsker at udbrede kærligheden til øl gennem nysgerrig og åben dialog - uanset om du er en erfaren ølentusiast eller nybegynder på området.

 

Her på BRAW Bar ønsker vi at skabe en unik oplevelse for vores gæster. Vi er ikke blot en bar - vi er et hjem for lokale, økologiske øl, som brygges lige her på stedet. Men vi er også stolte af at kunne tilbyde øl fra nogle af de bedste bryggerier i Danmark og resten af verden. Vi har skabt en hyggelig atmosfære med farverige omgivelser og spændende detaljer, som kan fange dit øje og pirre din nysgerrighed.

Åbningstider:
Tirsdag 12.00-22.00
Onsdag 12.00-22.00
Torsdag 12.00-22.00
Fredag 12.00-00.00
Lørdag 12.00-00.00

I løbet af sommeren serverer vi udover skønne fadøl også sandwiches og bar snacks. 

Forskellige events med øl på programmet

BRAW Bar er også en indgang til et univers af hygge og samvær. Vi tilbyder faste arrangementer og events, som skaber rammerne for en oplevelsesrig måde at være sammen på og skabe gode minder. Hvis du er interesseret i at deltage i vores arrangementer, kan du tage et kig på vores eventkalender, hvor du vil finde information om Ølkoret, som er vores faste torsdagsarrangement, hvor alle kan skråle med på en masse dejlige sange. Derudover tilbyder vi også regelmæssige ølsmagninger og Ølyoga events.

 

En bar i hjertet af det pulserende Nørrebro

Nørrebro er kendt som et af Københavns mest spændende og livlige kvarterer, med en blanding af forskellige kulturer, udtryk og et pulserende natteliv. Og midt i hjertet af dette kvarter, finder du BRAW Bar.

Beliggende i kælderen på Ryesgade 3, har BRAW Bar en helt central placering, der gør den til en let tilgængelig destination for både lokale og besøgende. Med en kort gåtur fra Nørreport Station via Dronning Louises bro og i nærheden af flere busstoppesteder, er det nemt at besøge os og nyde en kold øl eller to.

Når du først træder ind i vores hyggelige omgivelser, vil du straks mærke stemningen og atmosfæren, som er unik for Nørrebro. Vores bar er et samlingspunkt for mennesker fra hele byen, og vores beertendere vil altid give dig en varm velkomst og sørge for, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Så uanset om du er på udkig efter en afslappende aften med vennerne eller ønsker at udforske Nørrebros pulserende natteliv, er BRAW Bar det perfekte sted at starte. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores bar og dele vores kærlighed til øl med dig.

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Køkken lukket
Baren åben 12.00 - 22.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - nsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole