Velkommen til BRAW Bar

Her har du fundet meget mere end en bar. BRAW Bar kan nemlig rigtig mange ting; Den er først og fremmest hjemsted for lokale, økologiske øl, som brygges i huset. Det er også her man kan finde øl fra nogle af de bedste bryggerier i resten af Danmark og verden. I hyggelige omgivelser fyldt med farver og spændende ting at fæstne blikket ved, kan man ved beertenderens kyndige vejledning helt sikkert komme til at smage noget der overrasker, behager og måske endda undrer.

BRAW holder sørger altid for at holde hanerne kørende med de friskeste, nyeste øl fra egen produktion samt det bedste fra vores kolleger i branchen. Der er altid 21 haner med kold øl klar.

Vores beertendere er alle udvalgt for deres dejlige personligheder, fremfor deres niveau af ”ølnørd”. Det vil sige, de har alle en kæmpe interesse for øl, men de vrænger ikke på næsen af dig, hvis du ikke ved en hel masse om det. For os er det nemlig utrolig vigtigt at udbrede kærligheden til øl ved hjælp af nysgerrig og åben samtale.

BRAW Bar er også en indgang til et helt univers af hygge og samvær. Med faste indslag og arrangementer skaber vi rammerne for en nærværende og oplevelsrig måde at være sammen på, som er med til at skabe de gode minder. Her finder man alt fra Øl og yoga, til ølsmagninger til brætspil. I BRAW bar finder man blandet andet Ølkor, som er vores faste torsdags arrangement, hvor man uanset niveau kan skråle med på en masse dejlige sange. 

Med BRAW Bar inviterer vi DIG indenfor i dette univers – så kom og udforsk, hvad enten du bare leder efter en kold øl efter arbejde, eller hvis du er en hardcore ølnørd – vi har noget til alle, og vi glæder os bare til at møde dig.

Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag 15.00-23.00
Onsdag 15.00-23.00
Torsdag 15.00-23.00
Fredag 13.00-02.00
Lørdag 13.00-02.00
Søndag Lukket

BEER GARDEN I BRYGGERIET

Vores bryggeri har fået en mindre overhalning og er blevet forvandlet til vores helt egen beer garden. Her er der dækket op til hygge og samvær i autentiske omgivelser, hvor man ikke kan andet end komme i god stemning. 

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Find vores kontrolrapporter her

Åbningstider

Åbningstider i restauranten:

Mandag: Lukket

Tir-ons:
12.00-23.00
Torsdag:
12.00-00.00
Fre-lør:
12.00-00.00
Søn:
Lukket

Lukkedage
23/12 - 26/12
31/12 - 9/1

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole