ÆNDRING I EJERSKABET

Ejerskabet af Nørrebro Bryghus overgår til Royal Unibrew

De nuværende ejere har besluttet at give stafetten videre til en ny ejer, nemlig Royal Unibrew. Vi har fundet en ny ejer, som vi føler os trygge ved kan videreføre og videreudvikle Nørrebrobryghus-brandet på bedste vis fremover.

Bryggeriet får ny ejer, men ejerskabet forbliver uændret hvad angår vores restaurant og bar i Ryesgade på Nørrebro.

Læs den officielle pressemeddelelse herunder:

Royal Unibrew køber Nørrebro Bryghus

Royal Unibrew har indgået en aftale med ejerne af Nørrebro Bryghus om at købe Nørrebro Bryghus. Et brand som har været med til at rykke danskernes holdninger til øl og tilmed udmærket sig som pioner inden for craft øl i Danmark. 

Royal Unibrew og Nørrebro Bryghus kan nu offentliggøre, at parterne har indgået en aftale om, at Royal Unibrew køber mikrobryggeriet Nørrebro Bryghus.

–  Royal Unibrew har fået mulighed for at overtage og videreføre et stærkt, lokalt forankret brand med betydeligt afsæt i København. Det er et fyrtårn i den danske ølkultur, vi overtager, og det er vi naturligvis både stolte og ydmyge omkring, fortæller direktør i Royal Unibrew Danmark, Kasper Ryttersgaard Jacobsen. 

Administrerende direktør og medejer af Nørrebro Bryghus, Martin Thomsen, glæder sig over, at der er fundet en ny ejer, som kan videreføre Nørrebro Bryghus.

– Vi har fundet en ny ejer, som vi tror på kan videreføre Nørrebro Bryghus-brandet og den forretning, vi har bygget op gennem to årtier. Vi føler os trygge ved, at Royal Unibrew vil passe godt på brandet, som de historisk har gjort med andre ikoniske, lokalt forankrede brands, de har overtaget. Vi er stolte af det kapitel, vi har skrevet. Det er vemodigt, men ikke desto mindre den rigtige beslutning, lyder det fra Martin Thomsen.

Nørrebro Bryghus komplementerer Royal Unibrews stærke portefølje af craft øl, som man ser et stort potentiale i at vækste til glæde for både kunder og forbrugere.

Markant aftryk i København 

Nørrebro Bryghus blev født på Nørrebro i 2003 og har siden da fokuseret på at sælge lokalt i København. Med opkøbet af Nørrebro Bryghus forventer Royal Unibrew at øge sin tilstedeværelse i København, hvor øllet i dag strømmer fra hanerne på adskillige barer, cafeer og restauranter. 

– Nørrebro Bryghus har en særlig plads i hjertet hos mange københavnere. Vi glæder os til at opbygge gode partnerskaber med Nørrebro Bryghus’ eksisterende kunder og tilbyde Royal Unibrews kunder et endnu større og mere spændende sortiment af øl, slutter Kasper Ryttersgaard Jacobsen.

Royal Unibrew ser også muligheder for Nørrebro Bryghus uden for København, hvor Royal Unibrews stærke distributionsplatform vil blive en vigtig drivkraft for også at vækste brandets aftryk i andre dele af Danmark.

Om Royal Unibrew A/S

Royal Unibrew er skabt gennem en sammenlægning af en række regionale danske bryggerier. Herudover har en række udenlandske opkøb gjort Royal Unibrew til en førende regional leverandør af drikkevarer med stærke brands i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Italien, Frankrig, Canada og de baltiske lande samt mere end 65 andre lande i resten af verden. Udover selskabets egne brands føres internationale brands fra Heineken og PepsiCo på licens i Nordeuropa.


Om Nørrebro Bryghus

Det danske mikrobryggeri Nørrebro Bryghus har gennem knap to årtier været med til at skubbe til danskernes opfattelser af øl og udfordret rammerne for dansk craft øl. Rejsen startede i Ryesgade på Nørrebro i 2003, hvor der blev brygget eksperimenterende øl af høj kvalitet og gode råvarer. I dag består Nørrebro Bryghus’ sortiment af 100 % økologiske craft øl. I takt med stigende efterspørgsel blev produktionen af Nørrebro Bryghus-produkter flyttet til et større, mere moderne bryggeri, Baldersbrønde Bryggeri, i Hedehusene i 2006.For yderligere information vedrørende denne pressemeddelelse:

PR & Communications Manager, Royal Unibrew
Michelle Nørrelykke Hindkjær

Mail: michelle.hindkjaer@royalunibrew.com 
Telefon: 25 64 34 31 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vi er altid klar til dit besøg og til at tage imod eventuelle spørgsmål

Nørrebro Bryghus
Ryesgade 3
2200 København N

Cvr. nr. 26882451

Telefon:
3530 0530

Henvendelser omkring selskaber sker via selskabs formular her

Mail vedr. restaurant og bar: info@noerrebrobryghus.dk

Kontrolrapport

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport bryggeriet i Hedehusene

Find vores kontrolrapporter her

Kontrolrapport for bryggeriet i Odense

Find vores kontrolrapporter her

Gå til Whistleblower system her

Se cookiepolitik her
her

Åbningstider

Man-ons:
Lukket
Torsdag:
Lukket
Fre-lør:
Lukket
Søn:
Lukket

Lukkedage i restauranten
Søndag - Onsdag

Find vej

Bil

Bus

Tog

Cykel, gå-ben og kørestole